Friss részletek: erre kérte ügyvédje Galambos Lajost





Galambos Lajos szerda délelőtt a legnagyobb titokban kezdte meg börtönbüntetését Baracskán.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.04.26.
Módosítva: 2023.04.26.
börtön Galambos Lajos ítélet

Bombaként robbant a hír, miszerint Galambos Lajos szerdán bevonult a börtönbe, hogy megkezdje a közműlopásért rá kiszabott 3 év 6 hónapos börtönbüntetését. A trombitás ügyvédje a Borsnak megerősítette, hogy Lajcsi végül nem Kecskemétre vonult, mivel a büntetés-végrehajtás végül úgy ítélte meg, hogy jelenleg a baracskai intézet a legmegfelelőbb számára. Galambosra valamikor 72 órán belül vár egy egészségügyi állapotfelmérés, ami esetében sorsdöntő lehet, hiszen eldőlhet, hogy szüksége van-e folyamatos orvosi ellátásra az ismert tüdőbetegsége okán – írja a lap.

Galambos Lajos bevonult a börtönbe – Fotó: Bors

„Szakmai magyarázata van annak, hogy ügyfelemet végül Baracskára irányították. A korábbi behívója óta eltelt két hónap, és minden bizonnyal jelenleg ebben az intézetben volt hely a befogadására. A következő három napban megtörténik ügyfelem egészségügyi állapotának felmérése, és eldől, hogy szükség van-e bármilyen intézkedésre ezzel kapcsolatban.

Az egészségi állapota ismert, és ezt nyilván figyelembe is veszik majd a döntés meghozatalakor

– kezdte a Borsnak dr. Csontos Zsolt, aki egyébként egészen a börtön kapujáig kísérte Lajcsit. 

„Jómagam elkísértem őt egészen a kapuig. Egyébként egy magánmentővel indultunk az otthonától, hiszen minden lehetséges forgatókönyvre fel kellett készülnünk. Szerencsére gond nélkül telt az utunk. Ügyfelem a családjától még otthon elbúcsúzott. Mielőtt útjára engedtem, annyit kértem tőle, hogy próbáljon meg minél gyorsabban alkalmazkodni az új helyzethez. Egyébként pszichésen nagyon erősnek láttam őt. Úgy jellemezném, hogy férfiasan viselte a sorsát” – tette hozzá Galambos Lajos jogi képviselője, aki egy hét múlva meglátogatja majd a trombitást a rácsok mögött – értesült a lap.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás