Singh Viki nehéz gyerekkoráról vallott - Videó!





Az énekesnő 32 évesen mutattam be párját az édesapjának.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.04.
vallomás család singh viki

Singh Viki édesanyja magyar, édesapja indiai származású, ami miatt nem volt könnyű gyerekkora. A kulturális különbségekről és szüleivel való kapcsolatáról Palik László műsorában beszélt. 

Az énekesnő apukájának több felesége is volt

Apukám egy igazi nőcsábász, hat felesége volt. Úgy, hogy anyukám volt a második Mrs. Singh. Magyarországon egy bulibalesetnek indult a sztori: apukám Németországban végzett bölcsészkaron, megismerkedtek, egymásba szerettek.

– mesélte Viki.

Évekig nem beszéltek egymással

Volt egy időszak, amikor nagyon rosszban voltunk. Nyilván egy indiai apukának vannak elvárásai a kislánya felé. Hogy ő adjon férjhez, legyen egy jogi diplomám, hogy ne zenéljek például, mert régen nem nézte jó szemmel, milyen utat választottam magamnak. De aztán, ahogy telt-múlt az idő, ezzel megbarátkozott, sőt, most már – nyugodtan mondhatom – büszke is rám.

"A következő nagy nehézség az volt, hogy Indiában férjhez adják a lányokat, és nekem nem lehetett soha barátom. Persze, volt. Anyukámmal nőttem fel, mert elváltak, és anyu megengedte, hogy legyen fiúm, szerelmem. Apukámnak 32 évesen mutattam be fiút. Leesett egy kő a szívéről" – mondta az énekesnő.

Vikinek nem csak apjával voltak konfliktusai

Az énekesnő édesanyja külföldre ment dolgozni, ahol először rajzfilmeket csinált, majd időseket ápolt. A hat év alatt, míg kint volt Amerikában, nem is találkoztak, csak online tartották a kapcsolatot. Ezért amikor hazajött, derült égből villámcsapásként érte az énekesnőt, amikor megtudta, hogy anyukája nem szólt neki, hogy hazajött Magyarországra - írja a Ripost.

"Baromira haragudtam rá, hogy miért nem én voltam az első, akit hívott, miért nem szólt, kimentem volna a repülőtérre, vagy szereztem volna egy apartmant. Pont azért, mert sokáig ő támaszkodott rám gyerekkoromban, én voltam kettőnk közül az erősebb. Most ő akart lenni, aki úgy jön haza, hogy büszke lehessek rá – hangsúlyozta Viki.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy a negatív gyerekkori tapasztalatai miatt nem biztos, hogy anya akar elenni.

Egy gyereknek sem szeretném azt, hogy olyan frusztráltságban legyen gyerek, mint amilyenben én voltam, hogy meg akarom menteni az édesanyámat.

- mesélte Viki a műsorban.





 





Ezeket olvastad már?
Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás