Leleplező videó: Szabó Zsófi lenne az egyik botrányosan viselkedő celeb?

Szabó Zsófi díjátadón készült videóját a kommentelők szúrták ki és tették közzé.Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.03.25.
szabó zsófi botrány díjátadó

Nem csillapodnak a kedélyek, rengetegen felháborodtak azoknak a celebeknek a viselkedésén, akik nevetgéltek, szelfiztek, miközben mások épp a díjukat vették át a színpadon csütörtök este. A gálán több kategóriában jutalmazták azokat a sikeres nőket, akik a szavazáson a legtöbb voksot kapták. 

Szabó Zsófi lehetett az egyik celeb, aki tiszteletlenül viselkedett ( Fotó: Szabolcs László / Bors )

 

Botrányos celeb viselkedés

Az elegáns eseményen többen is fittyet hánytak arra, ami éppen a színpadon zajlott. Miközben egy-egy boldog díjazott köszönetet mondott, némelyek a pódium előtt hangoskodtak, szelfizgettek, semmi tiszteletet nem mutatva a győztesek felé. Ezt látva Tatár Csilla summás véleményt fogalmazott meg a díjátadó után. 

Üzenem mindenkinek, aki a díjátadó alatt háttal állt a színpadnak, csivitelt, röhögött, magát fotózta, semmitmondó gifeket készített barinőjével, és sz*rt arra, hogy a műsorvezető, a díjazottak, a főszerkesztő éppen beszélt. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem azért jöttek, hogy ünnepeljék mások munkáját, szorgalmát, tehetségét. Nem azért jöttek, hogy büszkék lehessenek, vagy részesei  legyenek sikeres nők történeteinek, hanem azért, hogy tökéletes ruhafotók készüljenek a fotófal előtt, amire aztán rá lehet majd tenni a #womenpower hashtaget, mert az mennyire menő már. A szellemi restség magasiskolája 

 

Szabó Zsófi lenne az egyik celeb? 

De nem csak Tatár Csilla háborodott fel. A Bors Facebook oldalán a kommentelők is kifejezték véleményüket a botrányosan viselkedő vendégekről. Egyikük pedig egy leleplező videót is megosztott, amin Szabó Zsófi veszi éppen magát és grimaszol, miközben Lilu a színpadon köszöni meg a díját… A cikk alatti kommentekben találod a videót!

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás