Árpa Attila: „A filmezés jobban érdeki a lányomat, mint a fogyókúrás fehérjeporbiznisz!”





Árpa elmesélte, hogyan vélekedik Amira, 16 éves kamaszlánya filmes terveiről



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.01.
Árpa Attila fogyókúra pályaválasztás

A neves színész, rendező és korábbi Nagy Ő, Árpa Attila és egykori modell exe, Tomán Szabina közös csemetéje úgy tűnik, már kitalálta: mi lesz, ha nagy lesz. Mi több, el is költözött vidékre, hogy azt tanulja, amit szeretne. Ez pedig nem más, mint a filmezés. 

Árpa Attila Nagy Ő
Attila sokszor meglátogatja vidéken lányát, és közös programokat csinálnak Fotó: Markovics Gábor

Apja nyomdokaiba lép?

Árpa lapunknak mesélte el, vajon hogyan vélekedik Amira, 16 éves kamaszlánya filmes terveiről?

– Amirát az alkotás, a rajzolás, a dizájn, az animáció érdekli, hiszen ezt is tanulja az iskolában, amiért elköltözött otthonról. Számomra egyértelmű: 

a filmezés jobban érdeki őt, mint a fogyókúrás fehérjeporbiznisz! És ennek nem biztos, hogy mindenki örül...

 – szúrt oda kissé Árpa ezzel volt feleségének, persze az is biztos, hogy Tomán Szabina egy milliárdos vállalkozást épített fel, és hazánk egyik legsikeresebb női vállalkozójaként tartjuk őt számon.

– A manga és az anime világa az, ami most a lányomat érdekli. Imád rajzolni, de videókat is ügyesen készít. Mi több, volt hogy együtt is forgattunk már – árulta el az idehaza és külföldön is  elismert filmes szaktekintély. 

Generációs különbségek

Amira már merőben más tartalmakat néz az interneten, mint szülei. Sőt, nem csupán nézi, gyártja is ezeket. Felmerülhet a kérdés, vajon mennyire enged szabad kezet egy igazi szakember lánya első szárnypróbálkozásainak? 

– Teljesen alárendelem magam neki, csupán egy stábtagként a keze alá dolgozom, Amira rendez. Nem telepszem rá, nem sulykolom a véleményem, de ha kérdez, akkor elmondom az álláspontom. Bár, kérdezni nem igen szokott – nevetett Árpa, és azt is elmondta, hogy a sokat tapasztalt apát Amira miért nem kérdezi gyakrabban a munka fortélyairól...

 Áh, Amira szemében én egy másik bolygóról jöttem!

 – nevetett hangosan, majd így folytatta a színész-rendező...

– Én azt látom, hogy a generációk között egyre inkább csak tágul a szakadék, és mi már tényleg nem értjük azt a fajta humort, amin ők nevetnek, vagy használnak a filmjeikben. A minap is elmesélt nekem egy vicces történetet, videót is mutatott hozzá, és esküszöm nem értettem, mi a poén. Szokta mondani, hogy „te ezt úgysem értheted  meg”...! – mesélte Árpa önmagán is mosolyogva.

Árpa Attila, Nagy Ő, műsor,
Nem érti lánya humorát Fotó: Metropol

Kígyót melenget otthonában

Amira sokat van édesapjánál, mert kapcsolatuk nagyon szoros, mi több, a kamaszlány imádott kígyója is édesapjánál „rendezkedett be” amikor Amira kollégiumba költözött.

Árpáék évekkel ezelőtt be is szereztek neki előbb egy vörös siklót, Kleót, majd egy óriáskígyót: Bogit, a boát, akit Amira imád, noha a kollégiumba nem vihette magával. 

– Természetesen egy hüllőt nem vihetett a koliba, így hozzám került Bogi. Amikor hétvégeként itt van a lányom, akkor tud foglalkozni vele. Bogi még jó pár évig élni fog, körülbelül 20 évig élnek az efféle hüllők – részletezte a színész, de hozzá tette, hogy egyáltalán nem veszélyes állat, nem kell tőle félni. 


 





 





Ezeket olvastad már?
Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Könnyek között távozott Harry herceg

Könnyek között távozott Harry herceg

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás