RETRO RÁDIÓ

Tápai Szabina a tönkrement házasságáról: „nem szépítem, volt megcsalás is"

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, 10 év házasság után válik Tápai Szabina Kucsera Gábortól, mely döntés már régóta érett a sportolónőben.Megosztás
Szerző: N.T.
2023.02.02. 10:30
Tápai Szabina válás Kucsera Gábor celeb

Azt pedig, hogy mennyire megfontolt döntés volt, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Szabiba már két és fél éve(!) fontolgatta válást.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor Fotó: Czerkl Gábor

Korábban is tudtam volna mit mondani, de a döntés akkor még nem született meg bennem. Mostanra viszont igen” – mondta Tápai Szabina a Story magazinnak. A sportolóval való beszélgetést a Ripost is szemlézte, melyből további részletek derültek ki.

Ma sem gondolom, hogy rossz döntést hoztam, hiszen született három csodás gyermekünk. (…) Gáborral mindketten megtettünk mindent a házasságunkért. Sokszor sikerült kimásznunk a gödörből, mert ugyanakkor és ugyanannyira akartuk, de most elkerültük egymást az időben.

 

Nálam eljött a pont, hogy azt éreztem: tovább nem csukhatom be a szemem. Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész. Nyolc hónapja külön élünk, és úgy érzem, így a jó mindenkinek”

 

– nyilatkozta Tápai Szabina.

Hozzátette:

„Két és fél éven át vártam, hogy valami történjen. Vártam a küzdést, a tetteket. Nem nagy dolgokat ám. Csak arra vágytam, hogy menjünk el sétálni, vagy igyunk meg egy kávét kettesben, de ez nem történt meg. Most pedig azt érzem, ehhez már késő, elkerültük egymást időben. Ez már nem az én utam. Mára máshogy nézek rá. Mi már apa és anya vagyunk, nem férj és feleség. De ettől én még nagyon szeretem őt, és mindig szeretni is fogom, csak más minőségben.

A válókeresetet ugyan még nem adták be, de Szabina saját bevallása szerint ők ennek ellenére már érzelmileg elváltak. Úgy érzi, túl van a házasságán, és kitart döntése mellett. A kézilabdázó továbbá hangsúlyozta, hogy jelenleg lefoglalja az anyaság és a munka, így nincs is ideje aggodalmaskodni a jövőn. Ugyan még egy jó darabig biztosan nem keres férjet, azonban még mindig vágyik arra, hogy szeressék.

Nem mondom, nem kicsi a csomagom a három gyerekkel és a férjemmel, de szerintem ez nem lesz visszatartó erő, ha eljön a megfelelő idő és ember

– mondta.

 

Ezeket olvastad már?
Rendkívüli műsorváltozás a Szerencsekerékben: ő cserélte le Kasza Tibit

Rendkívüli műsorváltozás a Szerencsekerékben: ő cserélte le Kasza Tibit

Vigasztalhatatlanul gyászol a magyar énekes: ezért mégis hálás az orvosoknak

Vigasztalhatatlanul gyászol a magyar énekes: ezért mégis hálás az orvosoknak

Hajdú Péter beleállt Köllő Babettbe

Hajdú Péter beleállt Köllő Babettbe

"Eléggé prolin nyilvánult meg" csúnyán kiosztotta követőit Polgár Kriszta

"Eléggé prolin nyilvánult meg" csúnyán kiosztotta követőit Polgár Kriszta

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás