RETRO RÁDIÓ

Fekete Dávid megérezte a börtönben, hogy kisfia kizuhant az ablakon

A több mint 300 milliós csalással vádolt férfi, a Megasztár egykori énekese házi őrizetből adott interjút, melyben meglepő dolgokat árult el.Megosztás
Szerző: N.T.
2023.02.03. 08:30
fekete dávid interjú család börtön Isten

Fekete Dávid 14 hónap után szabadult a rácsok mögül, és most házi őrizetben, GPS-nyomkövetővel a lábán, otthonában várja, hogy megszülessen az ítélet az ellene felhozott 320 millió forintos csalás és sikkasztás vádjában – számolt be róla Bors. A Megasztár felfedezettjével a Fókusz készített egy exkluzív interjút, melyből többek között az is kiderül, hogy a rácsok mögött sokat olvasott, főleg a Bibliát és teológiai könyveket. Dávid elmondta, hogy mindig is vallásosnak tartotta magát, 2022 májusában azonban egy olyan megmagyarázhatatlan dolog történt vele, ami még jobban megerősítette a hitét.

Fekete Dávid Fotó: Kisalföld

 

„Amikor kaptam egy zárkatársat, teltek-múltak a napok. Én voltam az emeletes ágy felső részén, és egyszer csak, mintha egy hang szólt volna hozzám: Ha szeretnéd mindkét kisfiadat látni, ölelni, ha kimész, akkor most gyere le az ágyról borulj térdre és imádkozz Istennek, hogy mindkét fiadat láthasd.”

 

Az egykori énekes elmondása szerint még zárkatársát is megkérte, hogy támogassa őt. A földön zokogva fohászkodott, ennek hangjára pedig még az őr is bejött, aki nem értette mi történik.

 

„Elkezdődött a válóperes tárgyalásom, ahol a feleségem elmondta, az egyik kisfiam kizuhant a tetőtéri ablakból, négy napig intenzíven volt”

 

mesélte Dávid élete legnehezebb pillanatáról, később a zárkatársának és az őrnek is mesélt kisfiáról, akik teljesen megrökönyödtek a történtek hallatán, ugyanis szerintük a súlyos balesetnek köze lehetett a fohászhoz.

A videóból az is kiderül, hogy a csalással vádolt férfi ekkor volt a mélyponton az előzetes letartóztatásában. Végül 14 hónap után, tavaly júniusban kiengedték, de azóta egy nyomkövetővel él a családi lakásukban, amelyet csak külön engedéllyel hagyhat el. Legnagyobb örömére az ikrek, Ádin és Máté legtöbbször édesapjukkal töltik a hétvégét, sőt előfordul, hogy hétköznap is vele vannak – írja a Bors.

 

Ezeket olvastad már?
Kitálalt Alekosz szeretője: Nem örülök, de ő nagyon élvezi!

Kitálalt Alekosz szeretője: Nem örülök, de ő nagyon élvezi!

Újra műsorvezetői szerepben láthatjuk Ábel Anitát

Újra műsorvezetői szerepben láthatjuk Ábel Anitát

Gyász! Elhunyt Jankovits József

Gyász! Elhunyt Jankovits József

Nőknek szóló partin vigasztalódott a szakítás után Peller Anna exe, Mikike

Nőknek szóló partin vigasztalódott a szakítás után Peller Anna exe, Mikike

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás