RETRO RÁDIÓ

Csodát tett egy házaspár életével az Exatlon csinos sztárja





Az egykori exatlonosnak annyira hálásak a szülők, hogy a kisfiukat Alexandernek nevezték el.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.02.27.
Exatlon Hungary csoda meddőség

Az Exatlon Hungary egykori versenyzője, Kocsis Alexandra a napokban felidézte azt a vérfagyasztó esetet, amely után elmondhatja magáról, hogy csodával határos módon túlélt egy terrortámadást. Nem kevesebb mint 5 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy egyáltalán beszélni tudjon arról a rettenetes napról. Nagyon hálás a sorsnak, amiért ép bőrrel megúszta a vérfürdőt, s hisz abban, hogy az események nem véletlenül alakultak így. A többszörös Arnold Classic-bajnok azóta sok embernek segített, hogy megváltozzon az életük, ám nem feltétlenül úgy, ahogyan azt elsőre gondolnánk.  

Fotó: TV2

Az Instagram-oldalán indított kérdezz-felelek játékban árulta el: egy kisbaba neki köszönheti, hogy megszületett.

Szandi, ma van Alexander szülinapja, olyan hálásak vagyunk neked!

 – írta egyik rajongója, s Szandi kifejtette, mi áll ennek a hátterében.

Ezért imádom a munkám! Kinga és párja, Csabi már nagyon régóta szerettek volna babát, de nem jött össze nekik. Személyre szabott étrendet írtam neki és a 3. hónap végén jött az üzenet, hogy késik. Én már ott tudtam. Kinga mindent tűpontosan tartott, amit írtam neki. Ha kislány lett volna a baba, akkor rólam nevezték volna el, így viszont Alexander lett. Igazi minikincs!

– magyarázta boldogan Szandi, aki már csak ezért sem hisz a véletlenekben, hiszen ha 6 esztendővel ezelőtt a kaszinóban marad, talán a kis Alexander sosem fogant volna meg.

Fotó: Instagram

Megrázó beszámolóban idézte fel a támadást

Szandi a TikTok-csatornájára feltöltött videóban részletesen beszámolt arról, hogy mi is történt pontosan és kinek köszönheti az életét. 2017-ben egy túlélőshow forgatásáról tartottak hazafelé, amikor a Manilából induló repülőgép indulásáig volt még egy kis idő, ezért betért egy kaszinóba. Csupán 9 percen múlott az élete, édesanyja ugyanis kitartóan kérlelte, hogy menjen vissza a hotelbe, ahol a stáb többi tagja várakozott. Miután megtette, amire édesanyja kérte, kiabálást és lövéseket hallott. A recepcióstól megtudta, egy fegyveres férfi lövöldözött a kaszinóban. A fiút, akinek az asztalnál átadta helyét, meglőtték, de túlélte, nem úgy, mint a barátai, ők kivétel nélkül mind életüket vesztették a lövöldözésben.

@alexandrakocsisofficial Hogyan éltem túl egy terrortámadást Manilában? 🤯 [ PART 3 ] #survivor #thanksmom #thanksgod #iamsurvivor ♬ eredeti hang - Alexandra Kocsis

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás