Zámbó Krisztián bevallotta: igazi alvilági figura volt





Zámbó Krisztián apjának köszönheti, hogy ma életben van. Most pont annyi idős, mint amikor a Király halálos balesetet szenvedett. És ezzel még nincs vége a rejtélyes egybeeséseknek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.02.
Módosítva: 2023.01.02.
zámbó krisztián Zámbó Jimmy évforduló

Ma 22 éve lőtte magát fejbe csepeli házában Zámbó Jimmy. Az akkor 42 éves, ereje teljében lévő énekes véletlenül húzta meg a ravaszt, nem akart öngyilkos lenni. Előtte gyanús zajt hallott a kert felől, ezért vette elő a fegyvert, amit először riasztásképpen használt, majd annak rendje-módja szerint kiürítette a tárat. Egy töltény azonban a csőben maradt, így sült el a végzetes lövés. 

Édesanyja éppen egy hónapja követte a túlvilágra imádott fiát: Anna néni 2022. november 30-án hunyt el, és december 9-én kísérték utolsó útjára a cinkotai temetőben. Lehet, hogy ez a tragédia módosíthatja a Király fiának tavaszra tervezett esküvői időpontját is. Zámbó Krisztián a nyári viharos szakítás, majd kibékülés után döntött úgy Takács Zsuzskával, hogy megpecsételik 11 éve tartó együttélésüket

Zámbó Krisztián nem volt egy szent fiatalkorában
Fotó: LifeTV

Jimmy elsőszülöttje egyébként apjának köszönheti, hogy tiniként ki tudott mászni a drog poklából.

Csibész, gengsztergyerekként nőttem fel. Kijelenthetem, hogy benne voltam az alvilág legsötétebb bugyraiban, aminek az alkohol és a drog természetes velejárója volt. Láttam meghalni a barátaimat túladagolás, de kés vagy verekedés által is. Aztán eljött az a pont, amikor édesapám rájött, milyen rossz társaságba keveredtem, és lépett

– mesélte el a Blikknek Krisztián, akinek az édesapja ezzel talán az életét mentette meg. Drákói szigort alkalmazott vele szemben: egy vastelepre küldte dolgozni a fiút, aki hóban-fagyban pakolta a nehéz lomokat. A régi barátai a mai napig úgy vélik, csoda, hogy még életben van, mert korábbi életmódja miatt igencsak veszélyes helyzetekbe keveredett. A sors fintora, hogy mire ő leszámolt sötét múltjával, apja távozott az élők sorából. Krisztián most épp annyi idős, mint Zámbó Jimmy volt, amikor elhagyta az árnyékvilágot.





 





Ezeket olvastad már?
„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás