Mi történhetett? Felismerhetetlenné vált a sztár, megijedtek a rajongói

Robert Downey Jr. hosszú éveken át alakította a szuperhős Vasembert, most azonban aggasztóan néz ki friss fotóin.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.14.
Módosítva: 2023.01.14.
átváltozás

Rá sem lehet ismerni az 57 éves Robert Downey Jr-ra a legfrissebb fotóin: a sötét hajú, izmos színész jelentősen lefogyott, és erősen ritkuló, vörös hajjal kapták lencsevégre. Rajongói egy része már épp aggódni kezdett a sztár egészségéért, mikor kiderült: Downey egy sorozat kedvéért változott át – írja a New York Post.

A kétszeres Oscar-jelölt Downey a HBO számára forgatott A szimpatizáns című minisorozatban vállalt szerepet, amelynek egy Pulitzer-díjas regény az alapja, és az 1975-ös vietnami háború utolsó napjaiban játszódik – a sztár a sorozat főgonoszát fogja alakítani.

Downey leghűségesebb követői részben számíthattak a sokkolóan új kinézetre, ugyanis a színész megosztotta Instagram-oldalán azt a videót, amelyen két kisebb gyereke, a 10 éves Exton és a 8 éves Avri kopaszra borotválják a sorozat kedvéért. A videót, amelyben Downey végül egy halloweeni tökké változik, közel kétmillióan látták már.

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás