Elvis Presley szeretője szörnyű részleteket árult el az énekes haláláról





Elvis Presley fiatal szerelme, Ginger Alden felfedte a Király halálának és boncolásának szörnyű részleteit.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.01.22.
Elvis Presley

Elvis Presley utolsó barátnője, Ginger Alden borzasztó részleteket osztott meg arról a pillanatról, amikor 1977-ben, mindössze 21 évesen holtan találta a rock királyát. Elvis halála sokkolta a világot, de a rocksztár halálához vezető körülményeket szigorú titokként őrzi a család, a boncolási jegyzőkönyvet pedig 50 évre titkosították. 

Fotó: AFP

Annak ellenére, hogy a boncolási eredményeket 2027-ben hozzák nyilvánosságra, Elvis fiatal szerelme emlékiratában osztotta meg beszámolóját a pusztító pillanatról, amikor a vécén rátalált az énekesre.

„A karjai a földön feküdtek, az oldalához közel, tenyerei felfelé néztek. Világos volt, hogy attól a pillanattól kezdve, hogy a padlóra került, Elvis nem mozdult” – írta. Ginger hozzátette: „Óvatosan magam felé fordítottam az arcát. Egy csipetnyi levegő távozott az orrából. A nyelve a fogai közé szorult, az arca pedig foltos volt.”

Óvatosan felemeltem az egyik szemhéját. A szeme egyenesen előre meredt és vérvörös volt

 – zárul a részlet.

Azt a közvélemény is tudta, hogy élete utolsó éveiben Elvis már egészségtelenül élt: elhízott és a kábítószerrel is komoly gondjai voltak. Míg egyesek szerint a halálát is kábítószer-túladagolás okozta, Joseph Davis halottkém ezzel nem értett egyet, mivel 1994-ben újraindította a nyomozást a halálával kapcsolatban.

„Elvis Presley testének helyzete olyan volt, hogy éppen le akart ülni a WC-re, amikor a roham megtörtént. Előredőlt a szőnyegre, és már halott volt, amikor a padlót érte” – magyarázta. „Ha kábítószer-túladagolás lett volna, akkor simán lecsúszott volna a WC-n, fel tudta volna húzni a pizsamaalsóját és az ajtóhoz tudott volna kúszni, hogy segítséget kérjen. Órákig eltart a haldoklás a drogoktól.”

Sokan abban is kételkednek, hogy Elvis valójában meghalt. Az összeesküvés-elmélet szerelmesei szerint csak ki akart szállni, ezért megrendezte a saját halálát és még ma is vidáman él. Mások szerint azonban a Presley család el van átkozva, ezért halt meg ilyen fiatalon Elvis lánya is.





 





Ezeket olvastad már?
"Öt éve vagyok józan" – Anne Hathaway vallomása élete legnehezebb időszakáról

"Öt éve vagyok józan" – Anne Hathaway vallomása élete legnehezebb időszakáról

Varga Viktor szokatlan fogadalmat tett a nyárra

Varga Viktor szokatlan fogadalmat tett a nyárra

Ötven éve hunyt el Szécsi Pál: íme négy rejtély, amely a halálát övezi a mai napig

Ötven éve hunyt el Szécsi Pál: íme négy rejtély, amely a halálát övezi a mai napig

Házasság első látásra: nyíltan próbálkoznak a nők a műsor sztárjánál!

Házasság első látásra: nyíltan próbálkoznak a nők a műsor sztárjánál!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás