Brutális fotó: majdnem meghaltak G.w.M táncosai

A sofőr oldalába csapódott bele a vétkes autós.Megosztás
Szerző: Angie
Létrehozva: 2023.01.19.
Módosítva: 2023.01.19.
baleset fotók G.w.M. táncos karambol

Áthajtott a piroson és szó szerint belecsapódott G.w.M táncosainak járművébe egy másik autó – írja a Ripost. A kocsi totálkárosra tört, ők azonban szerencsére megúszták kisebb sérülésekkel. Azonban kiderült: akár tragédiával is végződhetett volna az eset. 

G.w.M táncosai könnyebb sérülésekkel megúszták a durva balesetet – Fotó: TV2

A történtekről a táncos-koreográfus Balogh József számolt be, aki lapozgatós Insta-posztjában be is mutatta, mennyi maradt a kocsiból, amiben ő és pár táncoslány ültek. Elárulta: bár nagy volt az ijedtség, szerencsére mindenki jól van. 

Megvagyunk, élünk! A helyzethez képest mindenki rendben van: kisebb kacorlások, zúzódások, egy kis agyrázkódás, a másik félnek sincs semmi baja.


Ha másik kocsiban ülnek, tragédiával végződött volna a karambol

A táncos a baleset részleteiről is írt:

„Belénk jöttek... áthajtottak a piros lámpánál, és telibe vágtak, de beismerték. A másik fél balesettől függetlenül empatikus és teljesen segítőkész, mindenben partner volt. Ne bántsátok, ő is ember, és a legfontosabb, hogy Élünk! Nagyon büszke vagyok a táncosaimra, nemcsak színpadon profik, de az életben is!” – írta, hozzátéve: míg az autó teljesen összetört, ők valóban szerencsésen megúszták a balesetet. Ezt a kocsinak is köszönhetik:

„Azt mondták, ha nem ilyen kocsim lett volna, most nem tudnék írni nektek, mivel vezetőülés oldalán ütköztek belénk, és nálam csapódott az egész ütközés" – magyarázta, kiemelve: természetesen be volt kötve.

„Kocsit tudunk venni, emberéletet nem!” – összegezte a történteket a táncos.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás