RETRO RÁDIÓ

„Akik hiúságból kérnek fel béranyát, szégyelljék magukat!” – kiakadt a hatgyermekes Czutor Zoli

Nagy port kavart a hír, miszerint Paris Hilton anyuka lett, méghozzá béranya segítségével. A hatgyermekes zenész édesapa, Czutor Zoli elmondta a véleményét erről a lehetőségről.Megosztás
Szerző: Prac Lee
2023.01.27. 20:00
czutor zoli paris hilton Vélemény

Bombaként robbant a hír szerdán: anyuka lett a botrányhősnő Paris Hilton, nem is akárhogy, hanem béranya segítségével. Bár a külföldi sztárvilágban nem ritka ez a jelenség, hazánkban nincs mód erre.

Lapunk felkereste a hatgyermekes édesapát, Czutor Zolit, hogy megtudjuk, mi a véleménye arról, hogy egyes nők és párok béranya segítségét kérik azért, hogy szülővé válhassanak.

A béranyaság intézményét alapvetően hasznosnak találom, örülök, hogy orvostechnikailag kivitelezhető. De csak abban az esetben, ha ennek objektív oka van. Például meddőség vagy más orvosi probléma, ami ellehetetleníti, hogy egy nőnek hagyományos úton gyermeke lehessen – kezdett bele a Metropolnak a zenész, aki ellenvéleményét is kifejtette: – Azonban ha csak divatból dönt így egy nő, vagy például az életkorával való hadakozás miatt, azt elítélem, az az emberi erkölcsökkel szembemegy! Ha egy nő csak azért vállal így gyereket, hogy emiatt fiatalosabbnak tűnjön, én azt inkább szánalmasnak gondolom.”

Telefonbeszélgetésünkkor az énekes mellett ott volt felesége, Zsanett is, aki két kisfiúval és egy kislánnyal ajándékozta meg a zenészt. Az anyuka felvetette, hogy sajnos tényező lehet a hiúság is:

Kérdés, hogy Paris Hilton miért döntött így. Orvosi oka volt? Vagy csak nem akarta, hogy megrepedjen a bőre, lógjon később a megduzzadt melle…"

Ekkor Zoli vette át a szót:

Azok a nők, akik hiúságból kérnek fel béranyát, szégyelljék magukat! Az én szememben minden nőiességüket elvesztik!

háborodott fel az apuka, akinek legidősebb gyermeke, Levente idén 31 éves lesz, legkisebb gyermeke, Franciska pedig márciusban lesz egyéves.

 

Ezeket olvastad már?
Ilyen nincs, ettől tökéletes Katalin hercegné megjelenése

Ilyen nincs, ettől tökéletes Katalin hercegné megjelenése

Tóth Andi: „Veled és nélküled szenvedtem, a hatalom és nem én kellettem”

Tóth Andi: „Veled és nélküled szenvedtem, a hatalom és nem én kellettem”

Galambos Lajcsit az összeomlástól félti öccse, István

Galambos Lajcsit az összeomlástól félti öccse, István

Dráma: a népszerű fiúbanda harmadik tagja is életét vesztette

Dráma: a népszerű fiúbanda harmadik tagja is életét vesztette

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás