RETRO RÁDIÓ

Drámai beszámoló: sürgősségi császárral született meg Czutor Zoli hatodik gyermeke





Nyolc nappal a kiírt időpont előtt született meg Czutor Zoli hatodik gyermeke, Czutor Franciska. A szülés nem volt komplikációmentes, hiszen a babát gyorsan sürgősségi császárral kellett a világra segíteni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.19.
Izgalmak

A hosszú hétvégén új családtaggal bővült a Czutor család, mert megszületett a Belmondo énekesének és feleségének, Czutor-Ki­lián Zsanettnak első közös kislánya, Franciska. A szülés nem volt eseménytelen, hiszen Zsaninak szombaton hajnalban nagyon magasra szökött a vérnyomása, így a kislányt sürgősségi császármetszéssel kellett a világra segíteni - írja a Bors.

Nem kockáztattak

Szombaton egy számomra nagyon fontos koncerten voltam, onnan hajnalok hajnalán értem haza hulla fáradtan. Zsani hajnalban viszont úgy érezte, hogy nincs jól, így elindultunk a kórházba, ahol kiderült: nagyon magas a vérnyomása – kezdte a Borsnak a történetüket a zenész, de hozzátette, hogy a gyors segítségnek és a doktorok profizmusának hála, nem történt semmi baj. Ugyanis, abban az esetben, ha a pár ragaszkodott volna a természetes szüléshez, megtörténhetett volna, hogy a baba vagy a kismama agyvérzést kaphat, ezt természetesen sem Zoliék, sem az őket ellátó orvosi gárda nem kockáztathatta. Ezért – mesélte a népszerű énekes – Zsanit sürgősen megcsászározták.

Új főnök a családban

Zoli elmondta, hogy noha 2, vagy maximum 3 órát aludt aznap, de mégis ott volt végig felesége mellett, míg kislányuk megszületett. Franciska azonnal, és nagyon hangosan felsírt, és amikor a doktorok kijöttek vele az első vizsgálat után, már viccelődtek is velük.

Fotó: Instagram

Olyan karakán kiscsaj már most a kislányom, hogy a szülész meg is jegyezte: apuka, megérkezett az új főnök a családba! – mesélte nevetve a zenész a Borsnak. A Nyerő Párosban is szereplő házaspár közös gyerekeiken kívül, Zolinak még van másik három gyermeke is. Ők már felnőttek, ám Zsanival közös két fiuk, Simi, 10 éves, és Miksa, aki még csak 6 éves, még kicsik, és nagyon várták az új jövevényt, hogy végre babázhassanak. Franciska egyébként nyugodt baba, csak akkor sírja el magát, ha éhes.

Az első napok

Zoli már tapasztalt apuka lévén természetesnek veszi, hogy segít a baba körüli teendőkben. Pelenkáz, büfiztet, fürdet, és igyekszik levenni a terheket a friss sebbel még csak lassan mozgó anyuka válláról. Zsaninak szépen elindult a teje is, és a kisbaba mohón, de ügyesen szopizik, tudtuk meg az újdonsült apukától.

A nagyok annyira várták már, hogy hazavigyük Francit! Amikor megérkeztünk vele, akkor pedig hihetetlenül elérzékenyültek. A fiúk, akik egyébként maguk is császárral születtek, gyengé­den bánnak vele, és időnként fel is veszik, és karjukban tartják már – mesélt Zoli meghatódva családi örömeikről. Arról is beszéltek már, hogy Franciska kezdetben velük lakik majd a hálószobában, majd a nagyokhoz kerülne, azonban erről csak később fognak dönteni.





Ezeket olvastad már?
Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Szőke Zsuzsi ledobta a textilt – videó

Szőke Zsuzsi ledobta a textilt – videó

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás