Holtan találták a három napja eltűnt népszerű énekesnőt

Nem csitul az erőszakos bűncselekmények száma Guatemalában.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.10.
borzalom

Holtan találták meg Nesly Monterrosót, aki még három napja tűnt el rejtélyesen Guatemalában - írja a Mirror. A portál beszámolója szerint Neslyt egy autó csomagtartójában találták meg a hatóságok, Guatemalavárosban. A 27 éves Hip-Hop sztár legutoljára egy helyi irodánál látták, majd miután végképp nyoma veszett megkezdték a keresését. A rendőrök végül egy rendszám nélküli autóra lettek figyelmesek, amiben végül megtalálták Nesly holtestét. 

Az énekesnő halálát vélhetőleg bántalmazás okozhatta, mivel a fején súlyos sérüléseket fedeztek fel. A közösségi médiában terjedő pletykák nem zárják ki az erőszakra utaló jeleket sem. 

Guatemalában régóta súlyos gondot okoznak az erőszakos bűncselekmények, és a bandaháborúk. Éppen ezért egyre többen hagyják el az országot, és vándorolnak át a környező országokba az emberek a jobb élet reményében. A bandák sokszor a lányokat sem kímélik. Hogy békén hagyják, beszervezik, vagy szexrabszolgává teszik őket. Guatemalában például 100 ezer emberre 46 emberölés jut, kétszer annyi, mint Mexikóban, ahol 2006 óta több mint 30 ezer embert öltek meg a drogháborúban, és tízszer annyi, mint az Egyesült Államokban. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás