"Azt kívánom az újévre, hogy jöjjön haza Krisztián!" - megtörten vallott Berki Krisztián édesanyja





Nehéz év van Berki Krisztián édesanyja mögött, ezért nem meglepő, milyen szívszaggató az újévi kívánsága.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2022.12.31.
Berki Krisztián

Berki Krisztián májusi halála az egész országot sokkolta, családja pedig megtört a fájdalomtól. A volt Fradi-vezér édesanyja, Júlia számára csak az unokái nyújtanak vigaszt, ám az idei karácsonyt nélkülük kellett töltenie. Szürkék a napok – ezt mondja Berki Krisztián édesanyja, akitől a Bors azt kérdezte, hogyan tudta elviselni az első karácsonyt a fia nélkül.

Júlia asszony, Berki Krisztián édesanyja
 

– Szürke volt a szeretet ünnepe is, hisz minden nap ugyanolyan – folytatta az édesanya. – Karácsony napján elmentem a fiamhoz a temetőbe. Nem mehettem hozzá vendégségbe úgy, mint eddig, csak a sírjához.

Berki Krisztián édesanyjának hangján hallatszik, hogy keresi a szavakat. De mi is mondhatna egy gyászoló édesanya?

– Azt kívánom az újévre, hogy jöjjön haza Krisztián! Mi mást kérhetnék?

 – mondja megtörten, majd hozzáteszi: – Igaz, azt is kívánhatnám, hogy legalább a kisebbik unokámat láthassam. Karácsonykor hiába hívtam Mazsit kétszer is, nem vette fel a telefont és vissza sem hívott. Itt van még most is a kisunokám ajándéka, azt sem tudtam odaadni neki. Azt hiszem, hogy akármennyire is fáj a szívem, ez volt az utolsó hívás részemről. Ha a menyem nem akarja velünk tartani a kapcsolatot, én nem fogok erőszakoskodni. Majd megoldjuk másként az unokám láthatását.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás