Juronics Tamás kezdőzetlen őszinteséggel beszélt magánéletéről





Kevesen mondhatják el magukról, hogy negyvenévesen Kossuth-díjat kaptak! A táncművésznek a hivatása és szerettei mellett van még egy nagy szenvedélye, a hot!-nak erről is mesélt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.16.
szenvedély

A Dancing with the Stars zsűritagjának nem mindennapi élete úgy alakult, hogy korán ért el kiemelkedő szakmai sikereket, talán ezért is viszonylag későn alapított családot. Ma is rengeteget koreografál és rendez operákat, musicaleket, de amikor csak teheti, a kislányaival, a családjával van, vagy éppen különleges hobbijának hódol.

Fotó: hot! magazin

– Az életem eleje valóban nagyrészt munkával telt, 44 évesen nősültem, 52 évesen lettem másodízben édesapa. Tizennégy évesen ugyan már idősnek számítottam, amikor édesanyám javaslatára felvételiztem az Állami Balett Intézet néptánc tagozatára. Túlmozgásos gyerek voltam, előtte minden lehető sportot kipróbáltam. Az iskola után a Szegedi Kortárs Balett táncosa lettem, de már húszéves koromban nagy ambíciót éreztem magamban, hogy alkossak. Foglalkoztatott a közösség összetartása, ezért huszonnégy évesen a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője lettem. Mindemellett negyvenéves koromig aktívan táncoltam, majd a harmincas éveim derekától sokat rendezek, most éppen az Egy csók és más semmi című zenés vígjátékot – mesélte a hot!-nak a neves koreográfus.

A teljes cikket a szerdán megjelenő hot! magazinban olvashatod!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás