Titkolta az esküvőjét a magyar műsorvezetőnő, de most kiderültek a részletek

Titokban ment férjhez Cziffra Noémi, azaz Nóci, akit az ország a Való Világ műsorvezetőjeként ismert meg.

Megosztás
Szerző: Metropol
2022.10.06. 10:00
romantika

A Való Világ egykori műsorvezetője azért döntött a titkos esküvő mellett, mert sokan kritizálták őszinteségért és azért, hogy részletesen beszámolt a magánéletéről - írta meg a Blikk a Best magazinra hivatkozva.

A közösségi média világában azonban úgy tűnik nem lehet semmit eltitkolni, így Nóci „lebukott” és ha már így alakult elárulta a nagy nap részleteit:

„Nem volt jelen más, csak a két tanú és Simi, a fiunk. Viszont tudtuk, hogy néhány héttel később, augusztus 6-án a családdal és a barátokkal is bulizunk egy jót. Kívánni nem lehet jobb embereket azoknál, akik körülvesznek jelenleg, hiszen miközben én is intézem a magam feladatait, ők is alaposan belefolytak a készülődésbe.

Nemcsak a sminket, de még a dekorációt is a baráti csapat segített összehozni, sőt, a vőfély is társaságbeli volt. A ruhám miatt azonban az utolsó pillanatig izgultunk. Nem vagyok királynői alkat, és a sellőlányruha sem áll közel a személyiségemhez, így egy internetes oldalon találtam rá álmaim ruhájára, amire azonnal azt mondtam, ez vagyok én, csak felelőtlenség lett volna megrendelni, így el is engedtem. Csak akkor mutattam meg a barátaimnak, amimkor Péter, akihez huszonöt év barátság fűz, felháborodott azon, hogy egy kölcsön kapott csipkeruhában mentem férjhez. Azt mondta, a bulin nem szeretne ebben látni. Ekkor lépett színre Gabi, aki a ruhámat megvarrta. Egykor divattervezőként dolgozott, igaz, tizenöt évvel ezelőtt, és most is csak a kedvemért vette elő az évek óta nem használt varrógépét” – mesélte.

Kisfiuk születésnapján házasodtak össze

„Ő lett a gyűrűhordozónk is, aki szerint olyan voltam, mint egy természettündér. Meg is hatódtam, amikor azt mondta, apa előtt meghajolok, anya előtt viszont letérdelek, olyan gyönyörű. Fantasztikusan sikerült nap volt, tökéletes megerősítése a mi kötelékünknek, amin még viccelődni is szoktunk. Hiszen van, aki hét év után válni szokott inkább. Nálunk azonban soha nem volt egy pillanat bizonytalankodás sem az elmúlt időszakban, ráadásul már a megismerkedésünk is misztikusra sikeredett. Egyedül mentem le a kedvenc előadóm koncertjére, András pedig a tetoválásom alapján szólított le.Csak utólag árulta el, hogy egy álom alapján, alig pár nappal a megismerkedésünk előtt döntötte el, hogy Napot, Holdat és csillagokat varrat magára. Nekem is egy álom sugallta ugyanezt, csak még tizenhét éves koromban.Hamar kiderült, hogy mi valóban összeillünk ” - mondta Nóci.

Ezeket olvastad már?
Kiderült II. Erzsébet titka: így reagált először Diana halálára

Kiderült II. Erzsébet titka: így reagált először Diana halálára

Ezt üzente a súlyos betegeknek a három operáción átesett Bangó Margit

Ezt üzente a súlyos betegeknek a három operáción átesett Bangó Margit

Falatnyi bikiniben domborít a magyar szépségkirálynő, nincs mit takargatnia

Falatnyi bikiniben domborít a magyar szépségkirálynő, nincs mit takargatnia

Káprázatos menyasszony! Titokzatos esküvőjéről posztolt képeket Dukai Regina

Káprázatos menyasszony! Titokzatos esküvőjéről posztolt képeket Dukai Regina

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik