RETRO RÁDIÓ

„Túlélek és továbblépek, nem tehetek mást” - Berki Mazsi gyógyulóban van





Pusztítóan nehéz hónapok vannak mögötte, és most úgy tűnik, végre kezdi megtalálni az útját az életben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.17.
boldogság keresés

A fiatal édesanya egyre jobb lelkiállapotba kerül még akkor is, ha az internet népe darabokra akarja szedni ezért.

A fiatal özvegy életébe hatalmas változást hozott a TV2 táncos műsora /Fotó: Szabolcs László/Ripost

Kénytelen továbblépni

Berki Mazsi lelke a jelek szerint már gyógyulóban van, és bár csak alig hat hónapja vesztette el a férjét, Berki Krisztiánt, a közös kislányuk és bizony saját maga érdekében is kénytelen továbblépni és az életre koncentrálni - írja a Bors. Kap is ezért hideget-meleget az internet népétől, de ezt – nagyon okosan – figyelmen kívül hagyja.

Az elmúlt időszakban újra elkezdett társaságba járni, nyitni az emberek és a világ felé, ami külső és belső változásokat indított el benne.

„Van, amire soha nem tudsz felkészülni. Ilyen az elmúlás. Akkor sem, ha tudod, hogy közeledik. Az idejét senki nem tudja. Te sem, én sem. Fáj? Fáj. De az élet megy tovább. Akkor is, ha fáj. Nekem most két nagy feladatom van: az elengedés és megtartás. Elengedni azt, akivel az egész életemet kívántam megosztani. Megtartani a gyermekem egy életen át. Erőre van szükségem? Igen. Most már tudom, mit jelent elveszíteni…” – írta Mazsi korábban az Instagram-oldalán.

Alig hat hónapja veszítette el örökre férjét, Berki Krisztiánt / fotó: Markovics Gábor (MG) Ripost

Közel kellett engednie magához egy férfit

A fiatal özvegy életébe hatalmas változást hozott az, hogy elvállalta a Dancing with the Stars című TV2-es grandiózus táncversenyben való szereplést. Nemcsak azért, mert olyan minőségében kell megmutatnia magát, ahogy a nagyközönség még sosem látta, de azért is, mert a tánc miatt fizikailag közel kellett engednie magához egy számára idegen férfit. Ez volt az egyik legnehezebben megugrandó feladata.

„Én egy nagyon közvetlen ember vagyok, de kevés embert engedek be az életembe. Viszont a Ferit (Bonyhádi Ferenc – a szerk.) már elkezdtem beengedni, ami nálam nagy szó, és megbízok benne, ami fontos. Egyrészt a táncnál is nagyon fontos a bizalom, meg egy barátság, egy kapcsolat kialakulásánál is” – mesélte Mazsi a táncpróbák elején a Borsnak.

Az, hogy képes lett újra bízni egy férfiban, tényleg nagy szó azok után, amin keresztülment Berki Krisztián oldalán. Talán emlékeznek még arra a cikkünkre, amelyből kiderült, hogy a celebpárnak a kapcsolatuk végén olyan komoly veszekedései voltak, hogy egy alkalommal Berki hasba rúgta Mazsit úgy, hogy éppen a karjában tartotta az akkor egy hónapos közös kislányukat. Ezek után nem kérdés, hogy viszolygott a gondolattól is, hogy egy férfi fizikailag közel kerüljön hozzá.

A legutóbbi adásban Zimány Lindáékkal kerültek a veszélyzónába, végül Mazsiék jutottak tovább /Fotó: Bors

Nem akarok megfelelni senkinek

A lelki terápiát tehát a tánc jelentette és jelenti a mai napig is, Mazsi egyre inkább kezdi visszanyerni az életkedvét. Érdekes dolog, hogy emiatt rengeteg kritikát és bántást kap az interneten. Sokan vannak ebben az országban, akik felhatalmazva érzik magukat arra, hogy véleményt nyilvánítsanak egy számukra teljesen idegen ember érzéseiről és magánéletéről. Ezek a hangok azonban – nagyon helyesen – nem jutnak el Mazsi füléig.

„Nem akarok megfelelni senkinek, az én életem, az én tragédiám, és az én jövőbeli terveim csak az enyémek, az idegenek véleménye mit sem számít. Túlélek és továbblépek, nem tehetek mást. És nem fogok senkitől sem elnézést kérni azért, mert ha bár csak percekre is, próbálok boldog lenni.

Ismét rátalált a szerelem

Az eltökéltségének gyümölcse lett az, hogy Mazsi az egyik barátnőjén keresztül megismerkedett egy szimpatikus férfival, akivel – a pletykák szerint – egymásba szerettek a nyár végén. A fiatal édesanya erről nem hajlandó beszélni, mert mint mondja, megtanulta a leckét, soha többé nem akarja a magánéletét a nyilvánosság előtt élni.





Ezeket olvastad már?
Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás