Kézzel írt levelekben kér bocsánatot feleségétől Molnár Gusztáv, de már nincs visszaút





Bevonult az elvonóra Molnár Gusztáv, miután önerőből nem tudta legyőzni az alkoholizmust. A színész felesége, Vivien szomorúan adott helyzetjelentést egykori szerelméről.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.08.
fájdalmas búcsú

Nyáron bombaként robbant a hír: Molnár Gusztáv felesége, Vivien nem bírt többször megbocsátani férjének, ezért szakítottak és beadták a válási papírokat is. A Drága örökösök című sorozat sztárja jelenleg elvonókúrán van – írja a Bors.

Még nem szeretne négyszemközt beszélni a férjével Vivien Fotó: Bors

„Gyógyul és jó helyen van”

„Guszti bent van az elvonón. Minimális a kommunikáció, csak a legszükségesebbekről beszélünk, de tudom, hogy gyógyul és jó helyen van. Kézzel ír nekem leveleket és feladja postán. Ezek bocsánatkérő levelek, elismeri, hogy sok mindenben hibázott, és hogy az alkoholizmusa miatt ment tönkre a házasságunk. Sajnálja, hogy nem volt képes viszonozni a tőlem kapott szeretet. Tudja, hogy vége a kapcsolatunknak, és reméli, hogy majd egyszer barátként le tudunk ülni beszélgetni” – mondta Vivien a Borsnak.

„Eldöntöttem: el kell engednem”

„Még nem szeretnék négyszemközt beszélni vele. Hétvégén például a testvére megy be hozzá az elvonóra, visz neki őszi ruhát és amire szüksége van, ebben a családot teljes mértékben támogatom. Bennem most sok a csalódottság, a harag, idő kell, hogy higgadtan tudjak beszélni vele. Ezért nem megyek be hozzá az elvonóra. Ezt most nem bírná el a lelkem. Minden szép szó vagy tett után jött egy rossz. Védekező mechanizmus volt a részemről, hogy eldöntöttem: el kell engednem. De ez egy borzasztó nehéz folyamat, magára hagyni egy beteg embert” – hangsúlyozta a váló félben lévő feleség.

Molnár Gusztáv sajnálja, hogy nem volt képes viszonozni a szeretetet Fotó: Bors

„Csak a szépre emlékszünk”

Bár Vivien sokat csalódott a férjében, mégis mélységes fájdalom számára elengedni Guszti kezét.

„Sajnálom, hogy így alakult. Remélem, hogy talál majd egy párt, akit valóban párként kezel, és kívánom, hogy a karrierjében is újra meglelje a helyét” – mondta a Borsnak az édesanya, aki az embert próbáló időszak ellenére jól van, ez nagyrészt hétéves kisfiának, a szüleinek és a barátainak köszönhető.

„Nagyon érett kisfiú, az ő szintjén mindent megbeszéltünk, és rengeteg erőt adott nekem. Május óta látta, hogy Guszti beteg, kórházból kórházba jár. Hiányzik neki Guszti, de pozitívan állunk hozzá, elfogadtuk, hogy ő a múltunk, és csak a szépre emlékszünk” – fűzte hozzá Vivien.





Ezeket olvastad már?
Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Eláll a lélegzet: Bikiniben végzi a fekve nyomást a Fehér Lótusz szexi sztárja

Eláll a lélegzet: Bikiniben végzi a fekve nyomást a Fehér Lótusz szexi sztárja

Házasság első látásra: „Gáz!” – kiakadtak a rajongók Peti nyaralós fotója láttán

Házasság első látásra: „Gáz!” – kiakadtak a rajongók Peti nyaralós fotója láttán

„Billents engem fenékbe!” – meglepő dolgot kért Oszvald Marika T. Danny-től

„Billents engem fenékbe!” – meglepő dolgot kért Oszvald Marika T. Danny-től

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás