Kiakadt Lagzi Lajcsi! Botrányos dolog kapcsán élnek vissza a trombitás nevével

Visszaéltek a trombitás nevével és képével, kamuprofil mögül válaszolgatnak helyette. Kellemetlen helyzeteket szül, amikor személyes találkozókon számon kérik rajta, amit állítólag ő írt.

Megosztás
Szerző: Metropol
2022.09.27. 09:30
felháborító

Ügyvédhez fordult Lagzi Lajcsi, miután rájött, többen is visszaélnek a nevével. Csalók adják ki magukat a trombitásnak a közösségi oldalakon, kéretlen leveleket küldözgetnek, amivel lejáratják és kényelmetlen helyzetbe hozzák őt.

Elegem van! Megnéztem, 16 kamu Facebook-profil van regisztrálva a nevemmel és képemmel. Idegenek írogatnak a nevemben. Nagyon kellemetlen – árulta el Lajcsi háborogva a Borsnak.

– Volt, hogy odajött hozzám buliban egy hölgy és számon kért. Azt mondta, ő egy rendes férfinak hitt engem, de én Facebookon azt írtam neki, hogy ő duci. Felháborító, hogy csalók válaszolnak nekem kiadva magukat, és valótlanságokat állítanak. Honnan veszik rá a bátorságot? – fakadt ki a Borsnak a zenész, aki nem hagyja annyiban a dolgot. Mint mondja, az ő türelme is véges, nem hagyhatja, hogy büntetlenül visszaéljenek a nevével és lejárassák őt, ezért ügyvédet fogadott, hogy pontot tegyen az ügy végére.

Mikor valaki „rátrombitált” az én trombitajátékomra, annak el is vettük a kedvét ettől, jogi útra tereltük az ügyet. Ez a mostani eset már büntetendő kategória, ezúttal is jogi lépéseket teszek – szögezte le Lajcsi, akinek nem most használják először jogtalanul a hírnevét. Egy étrend-kiegészítő fogyasztószer forgalmazója évek óta visszaél nevével és fotóival. Ugyan korábban valóban együtt dolgoztak, de a szerződés köztük évekkel ezelőtt lejárt, Lajcsi most már semmilyen juttatást nem kap a bevételükből, ők mégis használják a fényképeit a reklámkampányukhoz. Erről az ügyről is a rajongóitól értesült. A mai napig sokan keresik fel őt a cég termékeire panaszkodva, holott neki már semmi köze hozzá. Lajcsi hiába próbálta felvenni a kapcsolatot a gyártóval, nem jutottak egyről a kettőre, ezért a zenész ezzel az üggyel is bírósághoz fordult.

Ezeket olvastad már?
Magyar lány a milliárdos szexragadozó hálójában! Film készül Epstein rémtetteiről

Magyar lány a milliárdos szexragadozó hálójában! Film készül Epstein rémtetteiről

Elég bizarr! Kiderült, mit rejt Elon Musk éjjeliszekrénye

Elég bizarr! Kiderült, mit rejt Elon Musk éjjeliszekrénye

Megmutatjuk az utolsó szakállas fotót a Tündérkert pasijairól

Megmutatjuk az utolsó szakállas fotót a Tündérkert pasijairól

Pap Dorcit egy ismeretlen férfi karjaiban kapták lencsevégre – Fotó!

Pap Dorcit egy ismeretlen férfi karjaiban kapták lencsevégre – Fotó!

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik