Megrázó részletek Klapka Dennis haláláról





Barátai is küzdöttek az életéért, de sem ők, sem a mentők nem tudták megmenteni. Máté László feladatának tekinti, hogy mindenkinek elmondja, mennyire jó ember volt Dennis.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.07.
küzdelem

Mint azt korábban megírtuk, Klapka György fia, Dennis 34 éves korában, epilepsziás roham következtében elhunyt. A halálhírt Klapka özvegye erősítette meg. A Borsnak Dennis egy barátja mesélt a tragikus esetről és pontosította, hogy mi is történt azon a végzetes péntek éjjelen.

Klapka Marika egy ideje már nagyon aggódott, hiszen Dennis arról számolt be, hogy egyre sűrűbben törtek rá az epilepsziás rohamok Forrás: Facebook

„Egy közös barátunknál volt aznap este. Volt egy pont, amikor Dennisnek el kellett mennie pisilni. Elindult és összeesett. Kiderült, hogy rohamot kapott. Mire a mentő kiért, addigra már 40 perce küzdöttek a barátom életéért. Sajnálatos módon a mentős megállapította kiérkezés után, hogy Dennis meghalt” – mesélte megtörten Máté László, aki feladatának tekinti, hogy mindenkinek elmondja, mennyire egy jó ember volt Dennis.

„Mindenki úgy emlékszik rá, alkoholista, depressziós, drogos, de senki nem beszél arról, hogy 180 fokos fordulatot vett az élete az elmúlt hónapokban. Szeretném, ha mindenki tudná, hogy ez az ember teljesen felépült. Felújította a lakását, foglalkozott a barátaival, és mindent megtett volna azért, akit szeretett. Zokszó nélkül segített bárkin. Amiről senki nem beszél, az az, hogy mennyire magára hagyta őt a családja. A Marin kívül senkire nem számíthatott, senki nem beszélt vele. Én három évig éltem együtt Denisszel, és egy nagyon jó ember volt. Sajnálom, hogy így kell tőle búcsút vennem” – tette hozzá megtörten a barát.

Klapka György özvegye a tragédia napján felhívta még Dennist, de miután a beszélgetésnek vége szakadt, az asszony tudta, hogy valami baj van. Állítása szerint megérezte, hogy történni fog valami szörnyűség.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás