Mire költik VV Fanni véres millióit?





VV Fanni szülei nem tartanak igényt arra a nyomozás során lefoglalt 4,9 millió forintnyi összegre, amit a lányuk lakásában találtak a helyszínelők, annak eltűnése után. A vád szerint a valóságshow-szereplőnek a félretett pénz miatt kellett meghalnia. A legutóbbi tárgyaláson különös ötlet merült fel, mire fordíthatnák ezt az összeget.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.07.04.
Méltó emlék

Novozánszki Fanni szülei az utóbbi években a poklok poklát élték át. A lányuk elvesztése miatti fájdalmukat csak tetézi, hogy nem adhatták meg számára a végtisztességet, mivel a holtteste máig nem került elő. A nyomozás során újra és újra át kellett élniük, hogy Fannit milyen körülmények között érhette a halál.

Kijelentették, hogy a gyermekük által hátrahagyott pénzt nem szeretnék átvenni. Mint ismert, a lefoglalt tárgyak között volt egy halom bankó is – euró, svájci frank, amerikai dollár és magyar forint vegyesen –, összesen 4,9 millió forintnak megfelelő összeg.

Bántalmazott nők zarándokhelyére fordíthatják VV Fanni hátrahagyott millióit Fotó:Bors

Mivel a tárgyalássorozat részletei nyilvánosak voltak, így több magánszemély is élt a lehetőséggel, hogy az üggyel kapcsolatban kinyilatkoztassa a véleményét. F. Katalin az ügyész részére küldött levelében különös felajánlást tett a szülőknek. Arra kérte az ügyészt, tudassa a Novozánszki szülőkkel, hogy a beleegyezésük és felügyeletük mellett méltó emléket szeretne állítani a lányuknak.

Saját erőforrás híján mindezt a lefoglalt pénzből tudná megvalósítani, az ügyvédjük közreműködésével. A bírónő a legutóbbi tárgyalás kezdetekor felolvasta F. Katalin levelét, melyben ezt áll:

„Régóta bántalmazott nő vagyok (…) Nagyon megérintett a hallgatóságként megtapasztalt ügy. Kérem Önt, hogy a rendőrség által lefoglalt összeg átruházására a szülők engedélye után szíveskedjenek intézkedéseket tenni, ítéletbe foglalni. Fannihoz hasonló bántalmazásokat sem én sem más nem érdemel meg és nem tűrhet el. Az ő sorsa nem merül a feledés homályába.”

Az elhangzottakat követően a tárgyalóteremben ülő ügyvédek elismerően bólogattak az ötlet hallatán, így nagy esély van arra, hogy a közeljövőben Fanni tiszteletére kézzelfogható, örök emléket állítsanak.

 





Ezeket olvastad már?
Varga Viktor szokatlan fogadalmat tett a nyárra

Varga Viktor szokatlan fogadalmat tett a nyárra

Ötven éve hunyt el Szécsi Pál: íme négy rejtély, amely a halálát övezi a mai napig

Ötven éve hunyt el Szécsi Pál: íme négy rejtély, amely a halálát övezi a mai napig

Házasság első látásra: nyíltan próbálkoznak a nők a műsor sztárjánál!

Házasság első látásra: nyíltan próbálkoznak a nők a műsor sztárjánál!

Tallós Rita: „Nagyon fogom imádni az unokámat!”

Tallós Rita: „Nagyon fogom imádni az unokámat!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás