Kínos! Harry herceg lemásolta Vilmos beszédét? – Videó!





Azzal vádolják Harry herceget, hogy lenyúlta bátyja szövegét, az ENSZ-ben tartott beszédében.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.07.21.
brit királyi család

A királyi rajongók azzal vádolják Harry herceget, hogy „lemásolta és beillesztette” Vilmos herceg beszédét, amikor a héten az ENSZ-ben szólalt fel.

Sussex hercege hétfőn beszédet mondott az ENSZ székházában, ahol ő és Meghan Markle a nemzetközi Nelson Mandela-napot ünnepelték. Harry szenvedélyes beszédben emlékezett meg az egykori dél-afrikai vezetőről, és azt is megemlítette, hogyan vigasztalódott Afrikában Diana hercegné halála után.

Fotó: AFP

Ott éreztem magam a legközelebb édesanyámhoz, és ott kerestem vigaszt a halála után” – mondta a herceg.

A herceg a továbbiakban hozzátette, hogy a kontinens volt az a hely, „ahol tudtam, hogy a feleségemben megtaláltam a lelki társamat”. A rajongók könnyen kiszúrták a hasonlóságot. Vilmos herceg egy tavalyi beszédében használta ezeket a mondatokat.

Fotó: YouTube

„20 évvel ezelőtt itt, Skóciában találkoztam először Katalinnal. Felesleges mondanom, hogy különleges helyet foglal el az ember szívében az az időszak, amikor az ember találkozik a jövendőbelijével – mondta a cambridge-i herceg a skót egyház közgyűlésén.

Hasonlóan Harry beszédéhez, ő is megemlítette édesanyja elvesztését: „A gyász sötét napjaiban a skót vidékben leltem vigaszt.

Persze senki sem okolhatja egyikőjüket sem, hisz Harry és Vilmos számára is éppolyan tragikus az édesanyjuk elvesztése. Egyáltalán nem meglepő, hogy rá gondolnak, mikor életük meghatározó emlékeiről beszélnek.

A királyi család rajongói azonban nem feltétlen így gondolták. Hamar felkapták a fejüket, amikor meghallották, Harry megfogalmazása eléggé hajaz Vilmoséra.

Beszéde során Harry több olyan pontra is kitért, ami nem volt benne Vilmos herceg 2021-es beszédében. Tisztelgett Mandela öröksége előtt, beszélt a klímaváltozás veszélyeiről, a koronavírus-járványról, az ukrajnai háborúról és az amerikai abortusztörvényről is – számol be az eseményről a The Sun.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás