RETRO RÁDIÓ

„Nem látom a jövőmet, most nagyon nem látok semmit” – Gáspár Győző megtörten nyilatkozott – Videó!

A tévés összetörten nyilatkozott arról, hogy mennyi bántás éri mostanában a betegsége miatt, és tagadja, hogy bármikor is drogozott volna.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.07.25. 19:30
őszinte vallomá

Az elmúlt időszakban egyre többször hallani róla, hogy Gáspár Győző a Romantic zenekar frontembere, és az egyik legismertebb hazai tévés személyiség súlyos mentális betegséggel küzd. Volt amikor pszichiátriára is bevonult, hogy meggyógyulhasson.

Gáspár Győző nagyon maga alatt van mostanában, nincsenek tervei a jövőjét illetőleg Fotó: Life TV

Győző most a TV2 Tények műsorában kendőzetlenül vallott a jelenlegi állapotáról, és arról, hogy nagyon fájnak neki, amikor olyan szalagcímeket olvas, hogy ő drogot fogyaszt és hasonlók.

Drogot életemben nem fogyasztottam még, akik ismernek, tudják, hogy én nem iszok és nem fogyasztok drogot. Én gyógyszert szedek, van egy betegségem” – mondta el a műsor során. Rámutatott arra is, hogy az elmúlt időszak nagyon nehéz volt neki, ugyanis édesapja és testvére is elfordult tőle.

Az ország Győzikéjét 19 éve gyötri a mentális betegsége. 2011 júniusában fotózták le először a tévésztárt, amikor egy dél-magyarországi pszichiátriai klinika teraszán tartózkodott. Akkor így nyilatkozott a TV2-nek erről: „Két éve kezdődött ez az egész pánikbetegség, eldöntöttem, hogy ezt ki akarom kezeltetni.

Az akkor még pozitív jövőképpel és tele tervekkel rendelkező fiatalember mostanra teljesen feladta a harcot és negatívan nyilatkozott a jelenlegi állapotáról.

„Most nem látom a jövőmet, most nagyon nem látok semmit. Most semmilyen tervem nincsen, megélni, túlélni. Semmilyen tervem nincs, nem érdekel most semmi. Lesz ahogy lesz. Ha meg nem gyógyulok meg, akkor az újságíróknak lesz mit megírni” – árulta el a sztár szomorúan.

A teljes interjút itt tudjátok megtekinteni:

Ezeket olvastad már?
Újabb világsztárok csatlakoztak a szegedi Deja Vu Fesztiválhoz

Újabb világsztárok csatlakoztak a szegedi Deja Vu Fesztiválhoz

Munkába menekül Kucsera Gábor a válása során

Munkába menekül Kucsera Gábor a válása során

Ismert modell lehetett Kucsera Gábor egyik szeretője?

Ismert modell lehetett Kucsera Gábor egyik szeretője?

Amikor kínozza a fájdalom, sérvkötőt visel a magyar színésznő

Amikor kínozza a fájdalom, sérvkötőt visel a magyar színésznő

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás