Egy halottlátó brutális dolgokat állít Diana hercegnőről





Diana hercegnő állítólag fiairól és egykori férjéről is beszélt a médiumnak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.10.
meghökkentő történet

Deborah Davies médium azt állítja, hogy nemrégiben kapcsolatba került Diana hercegnővel, aki olyan dolgokat „mondott neki”, melyek arról árulkodnak, hogy most is mindent lát, ami a fiaival kapcsolatban történik. A médium szerint Diana bár úgy volt kénytelen itthagyni fiait, hogy azok még kicsik voltak, de így is gondoskodott arról, hogy Vilmos és Harry életének a része maradjon.

Katalin például Diana eljegyzési gyűrűjét viseli, Meghan Markle pedig a néhai hercegnő ékszereinek birtokosa.

„Örülök, hogy Harry Meghant választotta, mert ő olyan erős nő, mint én. Ő az egyetlen nő a világon, aki igazán megérti Harryt” – mondta a látó, miután kapcsolatba lépett Dianával.

A hírek szerint a hercegnő egykori férjét, Károly herceget is megemlítette. Róla azt mondta, hogy boldog házasságban él Kamillával, Cornwall hercegnőjével, és Károly nem akarja elfoglalni majd a trónt. Ő és Kamilla is elégedettek az életükkel úgy, ahogy van.

Diana legmegindítóbb mondatai ezek voltak a nő szerint

„Vilmost úgy neveltem, hogy megváltoztassa a királyi család jövőjét, amikor trónra lép. Vilmos lesz az, aki megváltoztatja a monarchia kapcsolatát a nyilvánossággal, nem lesz többé „távolság a fülledt királyi protokolltól”, Vilmos lesz a nép királya”.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás