Megrázó részletek: ezért menekülhetett a halálba VV Krisztián?





A mindig vidámnak tűnő fiatal csak néhány ismerősével osztotta meg, hogy mi nyomja a lelkét. Nem bírta már elviselni a terhet?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.04.
Öngyilkosság

A Graz melletti Unterpremstättenben lakott immár három éve Bata Krisztián, ismertebb nevén VV Krisztián. A mindig vidámnak tűnő fiatal belül súlyos terhet cipelt. A helyiek szerint halálos közúti baleset részese volt, de nem akart börtönbe kerülni, szerintük talán emiatt vetett véget önkezével az életének.

A 29 éves fiatalról ismerősei nyilatkoztak a Blikknek: „Örökké vidám srác volt, mindenkivel viccelődött. Szinte mindenkivel jóban volt, azonban igazán közel csak egy maroknyi embert engedett magához.”

„Egy szomszéd éppen vitte a gyerekeket az iskolába, pont látta, amint Krisztián leugrott. Ő értesítette a rendőröket is, akik egy háztömbnyire vannak innen. A nyakába hurkolt egy sárga kötelet, úgy ugrott ki az első emeleti erkélyéről” – mondta a neve elhallgatását kérő szomszéd.

VV Krisztián halálos balesetet okozott

Krisztián gyakran járt a panzióhoz közeli kávézóba, ahol rendszeresen szóba elegyedett a törzsvendégekkel. Azt mondják, egy-két ital után az élete sötét oldaláról is mesélt. Az egyik helybéli azt állította, Krisztián szívét súlyos teher nyomta: egy végzetes baleset és az azután hozott rossz döntés.

„Megdöbbenve hallgattam, amikor mesélte, Németországban halálos balesetet okozott, de elhajtott a helyszínről. Nagyon nyomasztotta a döntés és hogy mi lesz a következménye. Rettegett a börtöntől Krisztián. Azt mondta, rengeteg felszólítást kapott már a bíróságtól. Talán aznap is kaphatott egyet..” – találgatott szomorúan a férfi.

A cserbenhagyásos baleset hírét Krisztián egyik szomszédja is megerősítette. „Szerető családban nőtt fel, imádta a szüleit, az anyukájával mindig úgy beszélt, mintha még gyerek lenne. Az édesapja halála megviselte és voltak egyéb problémái is… A néhány kilométerrel arrébb lévő bútoráruházban dolgozott, volt keresete, mindig volt barátnője, de valami mégis mindig nyomasztotta. Egyszer mesélt nekem egy szerencsétlen balesetről, ami Németországban történt és úgy tudom, halálos kimenetelű volt. Talán nem bírta már annak a terhét, hogy csalódást okozzon a szeretteinek.”

Az ügy kapcsán a lap megkereste a rendőrséget is, de a hatóságok folyamatban lévő ügyről nem nyilatkozhatnak.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás