RETRO RÁDIÓ

Abbahagyja a híradózást Takács Bence, elárulta, hol folytatja





Az elmúlt egy évben a Hír TV híradójának műsorvezetőjeként láthattuk a képernyőn, ám hamarosan egy vadonatúj, izgalmas feladat vár Takács Bencére. A műsorvezető a Metropolnak beszélt a részletekről.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.06.13.
váltás

Lezárult egy korszak, de egy új elkezdődött Takács Bence életében. A műsorvezető elköszön a Hír TV Híradójától és a Honvédelmi Minisztérium kötelékében folytatja a pályafutását, kommunikációs területen. Bence izgatottan tekint az új kihívásra.

A versmondás régi szenvedélye – Fotó: Máté Krisztián

Az elmúlt tizennyolc évben rengeteg lehetőséget kaptam a média világában, az eddigi feladataimat mindig örömmel és szívvel-lélekkel végeztem. De ahogy József Attila verse szól, a médiapiacon számomra jelenleg „Kész a leltár”. Ez persze koránt sem jelenti azt, hogy végleg búcsút mondok a televíziózásnak, ami örök szerelem számomra. A nézők a jövőben is láthatnak a képernyőkön – mondta el a Metropolnak Takács Bence.

 

A műsorvezető tizennyolc éve kezdte a televíziós pályafutását

Kezdetben a nézők a Hegyvidék TV-n, EchoTV-n láthatták, majd 2012–2018-ig az MTVA híradósa volt. 2019-ben igazolt a TV2-höz, ott a Mokka című reggeli műsort vezette, 2020-tól pedig a Tények műsorvezetője volt. Közel egy évvel ezelőtt, 2021. júliusától a Hír TV híradós munkatársaként láthattuk a képernyőn. A rádióhallgatók a Lánchíd és a Katolikus Rádió szerkesztő-műsorvezetőjeként, bemondójaként is ismerhetik.

A közel húsz évet nehéz röviden összefoglalni. Mindig épp a helyemen voltam ott, ahova kerültem, egyik munkahelyemet sem tudom a másik alá vagy fölé sorolni, hiszen különböző módon voltak izgalmasak. A közmédiába bekerülni hatalmas előrelépés volt, a kereskedelmi televíziózás pedig szintén nagy élmény volt, akárcsak a Hír TV-nél töltött egy évem.

Az új munkakör mellett egy kis pihenés is belefér a nyárba

– Bár a nyár kétharmada az új kihívás megéléséről szól, a családommal töltött idő mindennél fontosabb. Ahogyan az is, hogy kipihenten kezdjem a szeptembert, hiszen a szolgálat magas szinten képviselése csak kiegyensúlyozottan lehetséges. Két hétre biztosan elutazunk majd a feleségemmel és a két gyermekünkkel – árulta el az egykori híradós.

Az sem titok, hogy a színház világa nem áll távol Takács Bencétől; televíziós munkái mellett évek óta önálló, verses előadóesteket tart. Azontúl, hogy alkalmanként színpadra állt, szervezi és kreatívan segíti ezeket az előadásokat, amivel a jövőben sem hagy fel.

– Abban bízom, hogy ez csak hozzáad az új munkakörömhöz. A Mondj Te is egy verset Egyesület elnökeként továbbra is a versek népszerűsítésére és a pódiumművészet felélesztésére törekszem. Így egyre több közösséget hívunk életre, melyeknek összetartó ereje a versek. Megjelenünk majd többek között Kaposváron, Zalaegerszegen és a Művészetek Völgyében is. És én is színpadra állok, pl. Oberfrank Pállal közös előadói estet tervezünk – avatta be az olvasókat a terveibe Takács Bence.





Ezeket olvastad már?
Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás