Majkának mégis fontos a jó fizetés? Újra forgat a TV2-vel





Elindultak a Sztárban Sztár leszek! legújabb évadának forgatásai. Az egyik zsűritag kiléte mostanáig kérdéses volt, mivel Majka nem volt hajlandó elvállalni a szereplést a tavalyi gázsiért. Végül azonban sikerült megegyeznie a csatornával.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.08.
gázsi

Majoros Péter 2020 novemberében kerek perec kijelentette, hogy egyetlen újabb televíziós felkérést sem szeretne elvállalni – írja a Bors.

Nem akarok tévézni. A televíziózás most nekem egy kicsit olyan, hogy jó, megvolt… – mondta akkor Majka a saját YouTube-csatornáján.

Mindezt azzal magyarázta, hogy hatalmas tömegeket mozgattak meg a koncertjeiken, melynek velejárója volt a szemmel is jól látható gázsi. Ahogy akkor fogalmazott, nincs rászorulva arra, hogy jól fizető tévés szerepléseket kelljen vállalnia és megengedheti magának, hogy nemes egyszerűséggel nemet mondjon az efféle felkérésekre. Nem mellesleg kijelentette, egyenesen untatják a televí­ziós munkák.

Kicsit a televízió most olyan nekem, mint a húszéves feleség, már eléggé unom, egy kicsit már úgy felizgatna egy frissecske – vallotta be 2021-ben Majka Boros Lajos műsorában, a Lali király CsütörTökében.

A rapper azt is hangoztatta, hogy olyasmit szeretne csinálni, ami sokkal kevesebbet fizet, viszont tízszer annyival boldogabbá tudja tenni.

Azóta azonban úgy tűnik, belátta, hogy a pénz nem annyira másodlagos a komoly döntések meghozatalakor – írja a Bors.

A kiszivárogtatott hírek szerint a TV2 rengeteg időt és komoly energiákat fektetett abba, hogy idén is a zsűriszékbe ültesse a rappert. Az erőfeszítések pedig sikerrel jártak, 2022 júniusában ugyanis Majkával kezdték el forgatni a Sztárban Sztár leszek! legújabb évadát. Az első felvételeken tisztán látszik, hogy Tóth Gabi, Köllő Babett és Pápai Joci mellett a rapper is zsűrizi a tehetségeket.

Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

Mindezért mélyen a zsebébe kellett nyúlnia a TV2-nek. A rapper díjazása eddig sem volt elhanyagolható, az előző szériában állítólag 10 milliót vágott zsebre a sziporkázó kritikáiért cserébe. A Blikk szerint a kétgyermekes apuka most az előző gázsija másfélszereséért, mintegy 15 millió forintért cserébe ragadott tollat, hogy aláírja a szerződést.





Ezeket olvastad már?
Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás