Kivételt tettek: Tóth Gabiék megmutatták a kislányuk arcát – Fotó!





Az énekesnő és férje nagyon ritkán tesznek kivételt, é mutatják meg Hannarózát a rajongóknak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.01.
családi fotó

Tóth Gabi és kedvese, Krausz Gábor séf aranyos családi fotót posztoltak anyák napja alkalmából az énekesnő Instagram-oldalán. Bár korábban már készítettek fényképet lányukról, Hannarózáról, azon kevésbé látszott, ugyanis a sztárpár nagyon ügyel rá, hogy gyermekük minél kevesebbet szerepeljen a közösségi médiában. Most a gyönyörű kis arca is látszódik a kislánynak, amint hatalmas barna szemeivel a távolba néz.

A sztárpár különösen ügyel rá, hogy kislányuk keveset szerepeljen a közösségi médiában /Fotó: Facebook

Anyák napja alkalmából Hannaróza és mi Boldog Anyák napját kívánunk minden édesanyának, nagymamának. Kivételesen, ahogy tavaly is egy teljes képpel” – írták a feltöltött fényképük mellé. A fotót itt tudjátok megtekinteni.

Korábban a Metropol is beszámolt róla, hogy Tóth Gabi mérhetetlenül boldoggá vált az anyai szereptől, amit az isteni gondviselésnek köszönhet véleménye szerint. Idén 3 éves kislányáról az alábbi sorokat nyilatkozta:

„Hannaróza idén már hároméves lesz. Az, hogy ő van és én édesanya lehetek, az isteni gondviselésnek köszönhető, tizennyolc évesen ugyanis átestem egy életmentő műtéten, ami után az orvosok közölték a fájdalmas hírt: sosem lehet gyermekem. Borzasztó volt ezt hallani, átélni, hiszen semmire nem vágytam jobban, mint hogy anya lehessek egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban” – írta korábban az énekesnő a szívhez szóló sorokat, akinek végül mégis megadatott, hogy gyermeket szülhessen.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás