RETRO RÁDIÓ

Dúl a szerelem Molnár Andrea és Szente Vajk között





Fiatalok, függetlenek, megérdemelnék a boldogságot. Ám sokan máris azt találgatják, hogy két, ennyire különböző embernek lehet-e közös jövője.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.31.
kapcsolat

A közvetlen környezetük egy ideje már kész tényként kezeli, hogy Andrea és Vajk egy párt alkotnak, ők azonban a nyilvánosság előtt továbbra sem vállalják fel a szerelmüket. Amióta egy paparazzo lencsevégre kapta Kecskeméten a csókolózó fiatalokat, teljesen bezárkóztak. Sokan igazat adnak nekik: nem tesz jót egy bimbózó kapcsolatnak, ha kíváncsi szemek figyelik minden lépésüket.

A kecskeméti Katona József Színház főrendezőjét mindenki nagyon tiszteli. Talán végre hosszabb időre megállapodhat, hiszen szinte csak a munkájának él, nem kis feladat és szervezés találkozni vele – kezdte egy neve elhallgatását kérő informátor a hot! magazinnak.

Andrea ellenben nyitott és barátkozó természet

Sokszor feltűnik az éjszakában is, pezsgő társasági életet él – már csak a munkájából adódóan sem engedheti meg magának, hogy másként tegyen. Korábban azonban már a férje sem volt igazi partnere ebben, amit ugyan elfogadott, de nagyon bántotta, hogy minden olyan rendezvényre, ahová meghívást kapott, egyedül érkezett.

– Sokak szerint nem hasonlítanak, valójában nagyon egyformák. Boldog párkapcsolatban élnek, mindketten sikeresek; nem csoda, hogy beleszerettek egymás tehetségébe. Arról nem is beszélve, hogy egy válófélben lévő nő számára egyáltalán nem központi kérdés, hogy egy éppen csak kezdődő kapcsolat kiderüljön; kifejezetten élvezi a titkos románcot egy olyan férfi oldalán, aki humoros és nagyon kedves. Az is előny, hogy még egyiküknek sem született gyermeke, így csak egymáshoz kell alkalmazkodniuk – magyarázta a neve elhallgatását kérő informátor a lapnak.

A hot! információi szerint már a Dancing with the Stars adásai alatt felfigyeltek egymásra. Vajk akkoriban még állítólag Dobó Katával alkotott egy párt, bár ezt soha nem erősítették meg, ahogy a szakítást tényét sem. Andrea pedig, aki a táncos műsor zsűrijében ült, férjes asszony volt. Valójában már mindkettejük kapcsolata válságban volt ekkor.

Még több információért keresd a ma megjelenő hot! magazint.





Ezeket olvastad már?
Felbontotta jegyességét a magyar álompár

Felbontotta jegyességét a magyar álompár

Nem akar még férjhez menni Sydney van den Bosch

Nem akar még férjhez menni Sydney van den Bosch

6 éves lett a Buckingham-palota kis grimaszkirálya: elragadó fotón a szülinapos Lajos herceg

6 éves lett a Buckingham-palota kis grimaszkirálya: elragadó fotón a szülinapos Lajos herceg

„Nagyon szerettem és sokat gondolok rá” – sírva vallott gyászáról a TV2 sztárja

„Nagyon szerettem és sokat gondolok rá” – sírva vallott gyászáról a TV2 sztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás