A Pepe mesteri cukrásza a valóéletben inkább szakácsként állja meg a helyét





Martinovics Dorina fontosnak tartja, hogy gyerekei rendszeresen étkezzenek, de a saját esetében ezt nem mindig sikerül betartania.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.28.
konyhamalac

A Pepe zseniális cukrásza azt állítja, hogy ha az étkezésről van szó, akkor ő a végletek embere. A gyönyörű színésznő, Martinovics Dorina a sorozat Lauráját alakítja. A TV2 siker szériájában egy anyukát játszik, aki egyedül neveli lányát, miközben a saját kis cukrászdáját is viszi. A tehetséges Laura az isteni desszertjei által keveredik a főszereplő, Gábor életében.

Martinovics Dorina úgy érzi, egy anyuka konyhamalacként is működik Fotó: TV2

Dorina egyébként a valóéletben is anyuka, de igazából nem egy, hanem két gyermeke van. Beismerte, hogy bár a műsorban a sütemények koronázatlan királynőjeként jelenik meg, de mindez csak a karaktere. Dorina igazából is szeret a konyhában tevékenykedni, de desszerteket nem igazán készít.

„Nagyon jól főzök, de azt kell mondjam, a sütés nem az én asztalom” – kezdte a Borsnak Dorina, aki elismeri, gyakran arra kényszerül, hogy rendszertelenül étkezzen a hivatása miatt.

„Gyakran diétázok, mert az étkezéseket illetően nem tudok következetes lenni. Időnként elengedem magam, aztán kőkemény diétába kezdek, hogy újra formába lendüljek. Odafigyelek arra, hogy a nagyfiam és a kislányom rendszeresen, meghatározott időben étkezzen, de az én esetemben ez nem így van. Lássuk be, egy anya konyhamalacként is működik…” – tette hozzá nevetve.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás