RETRO RÁDIÓ

Különleges óvintézkedésekkel készülnek a nyárra Kordáék

Gyuri bácsi és Balázs Klári napokon belül útra kel, hiszen kezdetét veszi a 2022-es nyári turnéjuk. A sztárpár mindkét tagja felépült az influenzából, de nagyon kell figyelniük, nehogy megint elkapjanak valamit. Nem is csoda, ha afféle különleges óvintézkedésekkel is védik magukat...Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.21.
turné

Hetek óta másról sem szólnak a hírek, mint hogy Balázs Klári és Korda György annyira lebetegedett, hogy ágynak estek, le kellett mondaniuk a fellépéseiket is. A páros vírusos influenzában szenvedett, ami Gyuri bácsinak a mellkasára is ráhúzódott, komoly antibiotikumos kezelésre volt szükség ahhoz, hogy újra formába hozzák az orvosok a 83 éves ­énekest - írja a Bors.

Készülnek a nagy bulikra

A Bors legfrissebb információi szerint a házaspár immár teljesen felgyógyult, készek arra, hogy eleget tegyenek az összes meghívásuknak, amiből persze nem kevés van...

A Korda György, Balázs Klári duó idén ott lesz az összes komolyabb zenei fesztiválon, találkozhatunk velük városi rendezvényeken, de céges partikon is.

Hála istennek, Gyurikám és én is makkegészségesek vagyunk újra! – lelkendezett Balázs Klári a Borsnak. – Idén is gyönyörű helyeken lépünk színpadra, illetve az ország legnagyobb rendezvényein is: július 15-én az EFOTT-on (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója), július 22-én Debrecenben a Campus Fesztiválon, augusztus 10-én pedig a Sziget Fesztiválon találkozhatunk a közönségünkkel. Már most kaptunk híreket arról, hogy a koncertjeinkre rohamosan fogynak a jegyek, úgy néz ki, a fizetős buli­jainkon is totális telt házzal megyünk, amitől elmondhatatlanul boldogok vagyunk Gyurival. Mi olyan nagyon szeretjük a közönségünket, nem győzünk hálásak lenni, hogy milyen szeretettel fogadnak minket mindenütt. – mondta Balázs Klári.

Szoros kapcsolatban

Az énekesnőtől természetesen azt is megkérdeztük, hogy a Covid utáni időszakban vajon mennyit lazítottak az eddig bevált biztonsági intézkedéseiken, nevezetesen azon, hogy immár fizikailag közel engedik magukhoz a rajongókat, vagy inkább tartják a biztonságos távolságot.

Nos, azt nem tehetjük meg mondjuk egy egyetemi bulin, ahol 10-15 ezer fiatal van egy helyen, hogy ne fotózkodjunk senkivel – válaszolta Balázs Klári. – Arról nem is beszélve, hogy a közönségünkkel mindig is szoros fizikai kapcsolatban vagyunk, voltunk. De kétségtelen, hogy amióta koronavírus-járvány volt, kicsit óvatosabbak lettünk – mondta Klári.

Fő az óvatosság!

Érthető, hogy a vírusos, járványos idők után a közönség azon részétől, akik az elfogadhatónál szorosabbra vennék a közelséget az énekes házaspárral, kissé tartózkodnak. A rámenősebbek nem árt, ha tudják, jobb, ha egyetlen újjal sem érnek Klárika férjéhez.

Igyekszünk úgy megoldani ezt a dolgot, hogy mi is biztonságban érezzük magunkat, és a közönség se érezze azt, hogy esetleg indokolatlan távolságot tartunk – folytatja Klárika. – Vagyis lesz közös szelfi, de csak módjával. Szeretnénk ugyanis még nagyon sokáig koncertezni, ahhoz viszont egészségesnek kell ma­radnunk.

Ezeket olvastad már?
Cserpes Laura vallomása: Egészen váratlanul érkezett az életembe...

Cserpes Laura vallomása: Egészen váratlanul érkezett az életembe...

Ledöbbentette a rajongókat a világhírű sláger előadója: vége van – Videó!

Ledöbbentette a rajongókat a világhírű sláger előadója: vége van – Videó!

Meglopták Tóth Andit, ordítozva őrjöng az énekesnő

Meglopták Tóth Andit, ordítozva őrjöng az énekesnő

Gyűlölik a szomszédok Harry herceget és Meghant

Gyűlölik a szomszédok Harry herceget és Meghant

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás