Csepregi Éva fia meglepő dolgot tenne Köllő Babett-tel





Pikáns pillanatoknak lehettünk szemtanúi a szerda este a TV2 Drágám, add az életed! vetélkedő során. Egy játék alkalmával ugyanis Heatlie Dávid nem mindennapi kijelentéseket tett: ágyba bújna Köllő Babett-tel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.19.
izgalmas

Tegnap este villámkérdésekre kellett válaszolnia Heatlie Dávidnak a TV2 vetélkedőjében, amik meghökkentő pillanatokat okoztak a stúdióban. A játék egy pontján Köllő Babett nekiszegezte a kérdést: ki az a három híresség, akivel szívesen lefeküdne? Az énekes gondolkodás nélkül rávágta: hát te! A Bors megkereste Dávidot, hogy mennyire volt elhamarkodott tőle a műsor dögös háziasszonyának felemlegetése.

Egyáltalán nem gondolkodtam. Feltette a kérdést, a szemembe nézett és tudtam, hogy őt fogom mondani. Mintha egy lakatlan szigeten lettünk volna ketten, olyan volt az a pillanat – mesélte a Borsnak nevetve Dávid, akinek aztán a másik két néven már többet kellett gondolkodnia, mialatt a vele szemben ülő újdonsült felesége, Dóri folyamatosan sürgette a válaszadással.

Öt másodperc volt és Dóri csak azt hajtogatta, hogy „Mondd már azt a három nevet!” Mintha tudta volna, kikről van szó, pedig sosem beszéltünk erről – emlékezett vissza Csepregi Éva fia.

A Bors kíváncsi volt, hogy a történet másik szereplője, Babett mit szólt a történtekhez. – Megdöbbentem, de aztán végiggondoltam. Valószínű, hogy ha bárki ült volna vele szemben, az ő nevét mondta volna – reagált Babett, aki természetesen nem vette ajánlattételnek a pikáns beszólást.

Titokban iszik

Nem fogyott ki a meglepetésekből szerda este Dávid, ugyanis az is kiderült, hogy titokban alkoholizál.

Dóri nem nagyon szereti, ha iszok, így néha úgy csinálom, hogy ne lássa. Van, hogy táskába rejtem a borosüveget és olyan is volt már, hogy egy bulizós este során véletlenül az ő szekrényébe zártam a whiskysüveget. De nem akarok betegnek tűnni – mondta nevetve az énekes.





Ezeket olvastad már?
Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás