RETRO RÁDIÓ

Árpa Attila elárulta, milyen nőre vágyik – Videó!

A színész a Nagy Ő című műsor előtt mondta el, hogy számára hogy is néz ki a megfelelő hölgy.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.05.25. 19:00
szerelem

2022-ben újra megnyitja kapuit A Nagy Ő rezidenciája, ahol ezúttal Árpa Attila keresi szíve választottját.

Árpa Attila a Nagy Ő-ben keresi az igazit – Fotó: Instagram

A színészt a műsor előtt többek között arról is faggatták, hogy milyen is számára a tökéletes nő, de azt is megemlítette, hogy a Nagy Ő egy lezárás is lesz a számára.

Izgalmas életem volt eddig, sok mindent kipróbáltam, így számomra az ideális nő is sokszínű, érzékeny és nyitott a művészetek iránt. Önálló személyiség, szereti az állatokat, és ami a legfontosabb, hogy legyen sokrétű a humorérzéke és szeresse a filmeket, sorozatokat. Azt megígérem, hogy egy szokatlanul őszinte és szórakoztató műsor lesz A Nagy Ő idén” – mondta Árpa Attila a TV2-nek.

Ezért keresi televízióműsorban a szerelmet Árpa Attila

„Nyilván az első kérdés mindenki számára, hogy miért egy televízióműsorban keresem a szerelmet? Erre nagyon egyszerű válaszom van. Miért ne? Ami a nőket és a párkapcsolatokat illeti, viszonylag hosszú, rögös és kalandos utat jártam be. Voltam már házas, voltam már boldog, volt, hogy menekülőre fogtam, most az élet pedig úgy hozta, hogy szingli vagyok. Ez egyébként már húsz éve nem fordult velem elő. A „mindent vagy semmit” elv szerint élek, így csajozni is kétféle módon tudok: vagy a színfalak mögött diszkréten, vagy durr bele, ország-világ előtt. Most így teszek próbát. A mottóm, miszerint sosem lehet tudni, hogy a következő lehetőség honnan érkezik, megmagyarázza, miért vállaltam a szereplést” – magyarázza 2022 agglegénye, aki a párkereső realityt egy korszak végének is tekinti.

Búcsúzik a realityktől Árpa Attila

„Ezzel a műsorral búcsúzom az ilyen jellegű tévés szereplésektől, hogy egyedül, vagy párral, az majd ősszel kiderül. Jó néhány dologban különbözöm a klasszikus bachelortól: elmúltam 50, van egy csodálatos kamasz lányom, aki mindig is az első számú nő lesz az életemben” – monda el Árpa, aki azt is elárulta, hogy természetesen az sem jelent hátrányt, ha a jelentkezők közt édesanyák is vannak.

Ezeket olvastad már?
Megvan az új magyar szépségkirálynő

Megvan az új magyar szépségkirálynő

Átok ül Görög Zitán? A modellt idén minden baj utoléri

Átok ül Görög Zitán? A modellt idén minden baj utoléri

Megoldódni látszik a zenetörténet legrejtélyesebb gyilkossági ügye - ő lehet Tupac gyilkosa

Megoldódni látszik a zenetörténet legrejtélyesebb gyilkossági ügye - ő lehet Tupac gyilkosa

Kemény fizikai munkára kényszerült Weisz Fanni - Videó!

Kemény fizikai munkára kényszerült Weisz Fanni - Videó!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás