RETRO RÁDIÓ

Sztárok, akik nem tudtak békésen elválni

Egymás iránti tisztelet, a gyerekek érdekei, méltóság... Ezeket kellene szem előtt tartani egy szakítás vagy válás során. Ám a felfokozott lelkiállapotban ez sokaknak nem sikerül. Összeállításunkban csokorba gyűjtöttük az elmúlt évek legdurvább sztárbotrányait.Megosztás
Szerző: e.j.
2022.04.20. 15:00
válás

G.w.M és Nagy Melanie

A rapper és kedvese hét évet töltöttek együtt, kapcsolatukból két gyermek született, az ötéves Melanie és a másfél éves Márk. A viszonyuk azonban megromlott, és néhány hónapja G.w.M elköltözött otthonról. Azóta kiderült, hogy már Kulcsár Edinával alkot egy párt, ráadásul gyermekei anyjával sem tudta rendezni a viszonyát. Az utóbbi hónapokban a médiában üzengetnek egymásnak, néha bicskanyitogató stílusban, a büszkeség és a sértettség, úgy tűnik, erősebb, mint a gyerekek érdekei. A baj csak az, hogy az internet nem felejt, a kicsik pedig néhány év múlva elolvashatják, mit mondtak egymásra a szüleik.

Legutóbb G.w.M arról írt, hogy Melanie nem engedi találkozni a gyerekeivel és trágárul beszél vele előttük.

„Annyira egy gonosz, rothadt nő vagy, hogy borzalom. Te csinálsz a kislányból lelki nyomorékot és összezavarod úgy, ahogy veled tette annak idején az anyukád. Szeretném, ha észhez térnél és nem magadat meg a pénztárcádat néznéd, hanem a gyerekek lelkiállapotát, te romlott nő. [...] Szégyen gyalázat vagy, nem tisztellek innentől kezdve” – fogalmazott a rapper.

Nagy Melanie nem akar belemenni a sárdobálásba Fotó: YouTube
A közösségi médiában is nyíltan beszél problémáikról Fotó: Metropol

Melanie válasza sem késlekedett sokáig:

„A megnyilvánulásod méltatlan hozzám. Illetve bárkihez az lenne. Aki szeretettel és becsülettel neveli a gyerekeit. Vérlázító, amit megengedsz magadnak! Bármit is hazudsz, hiába fenyegetsz és zsarolsz, nekem ez sem ok arra, hogy a nyilvánosság előtt a magánéletünkről beszéljek. Eddig sem beszéltem, ezután sem fogok, bárhogy provokálsz is. Mindent megteszek, hogy védjem a gyerekeinket, többek közt ezzel is! Félelmetes, hogy mindig van hova lejjebb süllyedni, és a legbántóbb az, hogy az ilyen kiírásokat és az ebből született cikkeket a gyerekeink is olvasni fogják. A gyerekeink érdeke, hogy gyere és foglalkozz velük. Erre továbbra is minden lehetőséged megvan!” – írta az édesanya.

Hódi Pamela és Berki Krisztián

Az egykori jegyespár 2017-ben szakított, de csak néhány héttel ezelőtt sikerült rendezni a viszonyukat, éveken át a nyilvánosság előtt háborúztak egymással. Élő Instagram-videók, -bejegyzések, tévés szereplések, újságcikkek… Mind arra szolgáltak, hogy jól kiosszák a másikat. Pamela szerint Krisztián csak akkor volt jó apa, amikor a kamerák előtt kellett bizonyítania, Berki szerint Pamela túl sok gyerektartást követelt. Még a bíróságra is eljutottak, de most úgy tűnik, hogy közös gyermekük érdekében szülőtársakként, békében élnek tovább.

Berki Krisztián sokat küzdött első gyermeke anyjával Fotó: Metropol/Bánkúti Sándor
Hódi Pamela mindig is gyermeke érdekeit tartotta szem előtt Fotó: Metropol/Markovics Gábor

Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari

Az Operettszínház egykori álompárja botrányos körülmények között vetett véget a házasságuknak 2017-ben. Kiskero egy évvel az esküvőjük és négy hónappal közös kisfiuk születése után döntött úgy, hogy új életet kezd. A sértett és átvert Annamari egy időre teljesen összetört, egyedül a kisfia tartotta benne a lelket. Kiskeróra hamar rátalált az új szerelem: néhány hónappal később az akkor tizennyolc éves Kardffy Aishával jött össze, akit azóta el is jegyzett. Annamari is túllépett a kudarcon, és évek óta már ő is boldog menyasszony civil párja oldalán.

4 hónappal gyermeke születése után maradt egyedül Fotó: Metropol/Markovics Gábor
Kiskero már egy új nő mellett találta meg a boldogságot Fotó: Metropol/Bánkúti Sándor

Angelina Jolie és Brad Pitt

A két világsztár 2016-ban jelentette be, hogy kilenc év után elválnak, de amilyen botrányosan indult egykor a kapcsolatuk, éppolyan balhésan is ért véget. Azóta a gyerekek elhelyezésében sem tudtak megállapodni, ráadásul folyamatosan több százezer dollárra perelik egymást, jóllehet még a vagyonmegosztás sem történt meg. Jolie agresszív viselkedéssel és alkoholizmussal vádolja Pittet, és minden jel arra mutat, hogy a hollywoodi szappanoperának már soha nem lesz vége. Ezt pedig hat gyermekük sínyli meg a legjobban.

Ezeket olvastad már?
Megszólalt Kóbor János lánya színpadi élményeiről: „a Papa is jelen van velem a színpadon, érzem"

Megszólalt Kóbor János lánya színpadi élményeiről: „a Papa is jelen van velem a színpadon, érzem"

A hét legolvasottabbjai: G.w.M üzent, Opitz Barbit megtámadták, Juniorék kibékültek

A hét legolvasottabbjai: G.w.M üzent, Opitz Barbit megtámadták, Juniorék kibékültek

Orális szexszel okozott autóbalesetet a dögös felnőttfilmes

Orális szexszel okozott autóbalesetet a dögös felnőttfilmes

Kóbor Léna hatalmas sikert aratott apja slágereinek éneklésével

Kóbor Léna hatalmas sikert aratott apja slágereinek éneklésével

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás