RETRO RÁDIÓ

Mi a közös Shirley Valentine-ban és Balsai Móniban?

Egy biztos: Balsai Móni és Shirley hasonlítanak egymásra. És nem csak azért, mert ő bújik a bőrébe.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.04.15. 19:00
Színház az egész világ

Mindketten nagyon szeretünk főzni és közben én is szeretek meginni egy pohár bort. Az is közös bennünk, hogy én is megpróbálok kiállni magamért. Ezt még tanulom, de igyekszem! Szerintem is nagyon fontos, hogy az ember igenis hallja meg, hogy mi az, amit ő belül szeretne, mik a vágyai, merjen velük szembenézni és merjen tenni értük! Magáért, a vágyaiért, az álmaiért ez igazságáért, a szeretetért és a boldogságáért!”- sorolja Balsai Móni a közte és Shirley Valentine között lévő hasonlóságokat, miközben a bemutatóra készül, ami április 28-án lesz a Centrál Színházban.

„Mindketten nagyon szeretünk főzni és közben én is szeretek meginni egy pohár bort„ Fotó:Horváth Judit

 

Hogy kicsoda Shirley Valentine? Egy sziporkázó, kiváló humorú asszony, aki Mrs. Bradshaw-kénz egy nap Görögországba szóló repülőjegyet kap, ami gyökerestül felforgatja az életét. Szembe kell néznie fiatalkori önmagával, a szabadszellemű, lázadó Shirley Valentine-nal, aki Mrs Bradshawként mára olyan magányossá vált, hogy élete sorsfordító döntéseit kénytelen a konyhafallal megbeszélni.

Nagyon szeretem játszani Shirley Valentine-t, mert eszembe juttatja a saját kamaszkori vágyaimat, terveimet, gondolataimat a világról, és miközben szembesít azzal, amit esetleg sikerült elérnem, ráébreszt arra is, hogy mi volt azokból igazán fontos, és arra is, hogy mi lehetne akár most is egy új terv része. Azért is szeretem, mert nagyon sok pozitív energiát hordoz Shirley karaktere és az egész előadás. Azt mutatja meg, hogy az ember ki tud kerülni a mélypontjaiból hogyha bátor, és mer tenni magáért és az életéért.”– teszi hozzá a népszerű színésznő.

Shirley Valentine? Egy sziporkázó, kiváló humorú asszony Fotó: Horváth Judit

Az előadást Ujj Mészáros Károly fordította és rendezi. A próbák családias hangulatban zajlanak, ugyanis Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly kutyája is rendszeresen velük tart. Lisa titkon remélte, hogy ő is színre léphet és eljátszatja Cola-kutya szerepét, de miután az előadás monodráma, erre sajnos nincs mód. Talán majd egy másik darabban…

Ezeket olvastad már?
Betegségéről vallott Nádai Anikó: „Nincs ma ismert gyógymódja”

Betegségéről vallott Nádai Anikó: „Nincs ma ismert gyógymódja”

Ismét összetörték Krausz Gábor szívét: a búcsú mindig a legnehezebb

Ismét összetörték Krausz Gábor szívét: a búcsú mindig a legnehezebb

Kulcsár Edina végre megmutatta a kis Amarát – fotó

Kulcsár Edina végre megmutatta a kis Amarát – fotó

Drámai vallomás Majkától: ezért teregette ki Curtis-drogügyeit - Videó!

Drámai vallomás Majkától: ezért teregette ki Curtis-drogügyeit - Videó!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás