Kasza Tibi hálás, amiért dolgozhat





Nem volt könnyű Kasza Tibi számára sem az elmúlt két év. A koronavírus-járvány minden tekintetben megviselte a műsorvezetőt, aki most a TV2 Szerencsekerék című műsorának házigazdájaként tért vissza a képernyőre.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.04.21.
kasza tibi szerencsekerék

Elkezdődött a Szerencsekerék legújabb évada. A TV2 sikerműsorában ezúttal is Kasza Tibi a játékmester, a műsor háziasszonya pedig Sydney van den Bosch. Féktelen nevetésből, humorból és drámai pillanatokból ezúttal sincs hiány, amit a civil játékosok mellett minden este egy-egy sztárversenyző is garantál.

Többek között olyan hírességek pörgetik meg a kereket, mint Jakupcsek Gabriella, Ördög Nóra, Erdélyi Mónika, Bódi Margó, Krausz Gábor, Stohl András vagy Curtis.

Fotó: TV2

Kasza Tibi a Metropolnak részletesen mesélt a műsorban szerzett tapasztalatairól.

– Számomra a Szerencsekerék egy nagyon izgalmas utazás. Nagyon hálás vagyok azért, hogy egy viszonylag hosszú képernyőmentes időszak után ezzel a műsorral térhettem vissza. Ez az egész Covid-helyzet, és hogy az ember két évig riadtan nézett ki az ablakon, hogy mi is történik, nehéz volt nekem is. Műsorvezetőként nagyon hiányzott az, hogy dolgozhassak, műsort készíthessek. Amikor ebben a húzós forgatási rendben kicsit fáradtnak éreztem magam, mindig az jutott eszembe, hogy mennyire hiányzott is ez, mennyire szeretem ezt csinálni, és mennyire szeretek tévézni. Fantasztikus stábbal készítettük a műsort, nagyon összetartó a csapat, rendkívül figyelünk egymásra, hogy a lehető legfeszültségmentesebben teljen a forgatás, hiszen tényleg hetekig össze voltunk zárva reggeltől estig. Így nagyon fontos, hogy ilyenkor mindenki figyeljen arra, mit mond és hogyan. Én igyekeztem a legjobb formámat hozni és nagyon hálás vagyok érte, hogy egy fantasztikus stáb segítette végig a munkámat, akik mindent beleadtak, hogy a legjobb műsor kerüljön képernyőre – mondta el a Metropolnak Kasza Tibi.

Fotó: TV2

A Szerencsekerék ízig-vérig szórakoztató műsor lett, rengeteg nevetéssel, izgalmas feladvánnyal, nagyon sok drámával, az új epizódok alatt a nullázások, a sorsfordító pillanatok sokkal intenzívebben vannak jelen. Még szórakoztatóbb, még feszültebb és olykor bizony drámákkal, könnyekkel teli adások várnak a nézőkre.

Curtis is megmérettette magát

A szerdai adásban Curtis képviselte a sztárokat a versenyzők közül. A játékban a Fradi-induló egy sora volt feladva feladványnak, amit a köztudottan UTE-szurkoló Curtisnek kellett megfejtenie és kimondania lelkesen. A fődíjjátékba nem jutott be, a civil játékos sem nyert, a szórakozás azonban garantált volt.





Ezeket olvastad már?
Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás