RETRO RÁDIÓ

Kasza Tibi hálás, amiért dolgozhat

Nem volt könnyű Kasza Tibi számára sem az elmúlt két év. A koronavírus-járvány minden tekintetben megviselte a műsorvezetőt, aki most a TV2 Szerencsekerék című műsorának házigazdájaként tért vissza a képernyőre.Megosztás
Szerző: e.j.
2022.04.21. 08:00
kasza tibi szerencsekerék

Elkezdődött a Szerencsekerék legújabb évada. A TV2 sikerműsorában ezúttal is Kasza Tibi a játékmester, a műsor háziasszonya pedig Sydney van den Bosch. Féktelen nevetésből, humorból és drámai pillanatokból ezúttal sincs hiány, amit a civil játékosok mellett minden este egy-egy sztárversenyző is garantál.

Többek között olyan hírességek pörgetik meg a kereket, mint Jakupcsek Gabriella, Ördög Nóra, Erdélyi Mónika, Bódi Margó, Krausz Gábor, Stohl András vagy Curtis.

Fotó: TV2

Kasza Tibi a Metropolnak részletesen mesélt a műsorban szerzett tapasztalatairól.

– Számomra a Szerencsekerék egy nagyon izgalmas utazás. Nagyon hálás vagyok azért, hogy egy viszonylag hosszú képernyőmentes időszak után ezzel a műsorral térhettem vissza. Ez az egész Covid-helyzet, és hogy az ember két évig riadtan nézett ki az ablakon, hogy mi is történik, nehéz volt nekem is. Műsorvezetőként nagyon hiányzott az, hogy dolgozhassak, műsort készíthessek. Amikor ebben a húzós forgatási rendben kicsit fáradtnak éreztem magam, mindig az jutott eszembe, hogy mennyire hiányzott is ez, mennyire szeretem ezt csinálni, és mennyire szeretek tévézni. Fantasztikus stábbal készítettük a műsort, nagyon összetartó a csapat, rendkívül figyelünk egymásra, hogy a lehető legfeszültségmentesebben teljen a forgatás, hiszen tényleg hetekig össze voltunk zárva reggeltől estig. Így nagyon fontos, hogy ilyenkor mindenki figyeljen arra, mit mond és hogyan. Én igyekeztem a legjobb formámat hozni és nagyon hálás vagyok érte, hogy egy fantasztikus stáb segítette végig a munkámat, akik mindent beleadtak, hogy a legjobb műsor kerüljön képernyőre – mondta el a Metropolnak Kasza Tibi.

Fotó: TV2

A Szerencsekerék ízig-vérig szórakoztató műsor lett, rengeteg nevetéssel, izgalmas feladvánnyal, nagyon sok drámával, az új epizódok alatt a nullázások, a sorsfordító pillanatok sokkal intenzívebben vannak jelen. Még szórakoztatóbb, még feszültebb és olykor bizony drámákkal, könnyekkel teli adások várnak a nézőkre.

Curtis is megmérettette magát

A szerdai adásban Curtis képviselte a sztárokat a versenyzők közül. A játékban a Fradi-induló egy sora volt feladva feladványnak, amit a köztudottan UTE-szurkoló Curtisnek kellett megfejtenie és kimondania lelkesen. A fődíjjátékba nem jutott be, a civil játékos sem nyert, a szórakozás azonban garantált volt.

Ezeket olvastad már?
Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Brutális dekoltázst villantott barátja esküvőjén Salma Hayek – Fotó!

Brutális dekoltázst villantott barátja esküvőjén Salma Hayek – Fotó!

Vadító, szadomazo világot idéző szettben kapták lencsevégre Tóth Andit

Vadító, szadomazo világot idéző szettben kapták lencsevégre Tóth Andit

Hogyan szerezte mesés vagyonát Jákob Zoltán?

Hogyan szerezte mesés vagyonát Jákob Zoltán?

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás