Berki Krisztián milliókkal tartozik ismerőseinek, újra bíróság elé állhat





Berki körül nem csitulnak az indulatok, egy újabb botrány látott napvilágot. Az izomceleb korábban egy lakberendező párral dolgozott együtt, akik azt mondják, hogy Krisztiánék csúnyán átverték őket.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.19.
botrány

Súlyos vádakkal illette egy lakberendező pár Berkiéket. Állításuk szerint Krisztián és Mazsi másfél évvel ezelőtt bízták meg őket, hogy újítsák fel a római-parti lakásukat – ami az izomceleb apjának a nevén van –, a munkadíjat, ami napi nyolcvanezer forint, pedig lelakhatják – írta a Blikk.

Csúnyán átverhették a lakberendező párost

A megállapodás szerint Anikó és Szabolcs 12 vagy 16 hónapig lakhattak volna az ingatlanban, de ez végül nem valósult meg, ahogy pénzt sem kaptak a munkájukért.

Berkiék elképzelése az volt, hogy egy luxuslakást építsünk nekik, olyat, mintha minimum egy ötcsillagos szállodai lakosztály lenne. 15-20 millió forintra saccoltam a felújítás költségét, de Krisztián azt mondta, nincs ennyi pénzük. Mazsi állította, ne aggódjunk, mindenre szerez szponzort, biztosít közösségi médiás, tévés megjelenést nekünk és a közreműködő cégeknek is, amelyektől a kapcsolataim révén kedvezményeket is kapott, ám ezek a megjelenések csak részben valósultak meg” – fogalmazott a Blikknek Anikó, aki hozzátette, hogy hamar kiderült, hogy itt gondok lesznek.

Két-három hónapon át nem adtak pénzt az anyagokra, a legkülönbözőbb indokokkal álltak elő.

Először hivatkoztak Krisztián bírósági ügyére, majd pihenni mentek, utána pedig arra vártunk, hogy Mazsi pénzt kapjon. Mivel mi viszont nem kaptunk pénzt az anyagokra, nem tudtuk folytatni a munkát sem. Mivel Mazsi már a várandósság végén járt, Krisztián vette át az ügyeket. Hetekig tologatta a találkozónk időpontját és ekkor már éreztük, gáz van.

Berki közölte Anikóval és Szabolccsal, hogy inkább eladja a lakást az egyik szomszédjának

Mindezek után azt is hozzátette, hogy elhagyni készül a várandós feleségét.

Azt mondta, eladja a lakást és elválik. Mindezt a kisbaba érkezése előtt nagyjából egy hónappal… Sokkolt minket, hogy ilyet mond és ilyen stílusban beszél a feleségéről.”

Utólag a lakberendező páros úgy véli, hogy hallgatniuk kellett volna a szomszédokra, akik azt állították, hogy még sosem látták Berki Krisztiánt fizetni.





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás