RETRO RÁDIÓ

Rekeszből nyomd, anyukám! Apás szülésekről vallott a Bon Bon frontembere - Videó

Szolnoki Péter mindhárom gyermeke születésénél jelen volt, vicces tanácsot adott a nejének a szülőszobán.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.04.15. 08:00
Titkos történetek

Élete legmeghatóbb pillanatáról vallott az 1 éves Bátorságok Könyve című online magazinnak Szolnoki Péter. A Bon Bon együttes frontembere ugyanis háromszor is átélhette azt a csodát, amit minden pár szeretne a világon, a gyermekei születését. Az énekes azt is elárulta, teljesen evidens volt számára, hogy ott legyen a szülőszobán a feleségével.

„A legbátrabb dolog a szülés”

„Abba most ne is menjünk bele, hogy mekkora bátorság és önfeláldozás nevelőszülőként felnevelni más gyermekét, de emellett szerintem az egyik legbátrabb dolog a szülés. Az anya részéről és a szülészorvos részéről is. Bátorság kell ahhoz is, hogy kiadd a kezedből a kontrollt, amikor feltétlenül meg kell bíznod valakiben és átadod neki az irányítást. Három olyan esemény volt az életemben, ami nem volt kontrollálható: a három gyermekem megszületése. Bent voltam mind a három szülésnél és ott csak úsztam az árral… Csak az járt a fejemben, hogy mindenük meglegyen, egészségesek legyenek. Ezen a lelki hullámvasúton egymást váltja az aggódás, a félelem, a megkönnyebbülés, a meghatódottság és a leírhatatlan öröm. Amikor a baba kibújik, felsír és odaadják a kezedbe, az egy olyan katartikus élmény, amitől csak szótlanul potyognak a könnyeid. Egy csoda!” – mesélte Péter, aki lánya születésénél igen különleges, utólag megmosolyogtató „szakmai tanácsot” adott a feleségének.

Még egy kedves „szakmai” tanácsot is adott a háromszoros apuka Fotó: YouTube

Visszatér az érzés

Bogi lányom születése közben volt egy jelenet, amit a gyerekeim anyja a mai napig emleget. Ott ültem tehetetlenül a fejénél, satuként szorította a kezemet, amikor jöttek a tolófájások. Küzdött tisztességgel, hiszti nélkül, de amikor ránéztem, azt láttam, hogy egyre pirosabb lett a feje, mint aki épp agyvérzést fog kapni. Annyira a fejébe préselte a levegőt, hogy ekkor csúszott ki önkéntelenül a számon az azóta szlogenné vált mondat, hogy: „Rekeszből nyomd, anyukám!” Azóta jókat nevetgélünk ezen, de abban a pillanatban nem volt őszinte a mosolya. A mai napig, ha egy filmben születéssel kapcsolatos jelenetet látok, azonnal visszatér az a megható érzés, amit a gyermekeim megérkezésekor éreztem” – mesélte a Bátorságok Könyvének az énekes.

Peti nem csak élete legbátrabb történetét osztotta meg az online lappal, hanem egy külön videóval köszöntötte a Bátorságok Könyvét első szülinapja alkalmából, amit Gerlits Réka és Mészáros Piroska alapítottak.

 

 

Ezeket olvastad már?
Hosszú évek óta küzdött érte Weisz Fanni: most bejelentette az örömhírt

Hosszú évek óta küzdött érte Weisz Fanni: most bejelentette az örömhírt

Épp, hogy vér nem folyt: minden eddiginél durvábban összebalhézott Tóth Gabi és Majka

Épp, hogy vér nem folyt: minden eddiginél durvábban összebalhézott Tóth Gabi és Majka

Nehézségek merültek fel Tücsi házasságában: "Ez a legnagyobb feszültségforrás kettőnk között"

Nehézségek merültek fel Tücsi házasságában: "Ez a legnagyobb feszültségforrás kettőnk között"

"Meg fogok fulladni": ezért került kórházba G.w.M

"Meg fogok fulladni": ezért került kórházba G.w.M

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás