Tóth Andi ebben a ruhában vette át az év énekesnőjének járó díjat – Fotók!





Tenki Réka, Tóth Andi és Sápi Vivien is díjat vehetett át a GLAMOUR Women of the Year díjátadóján.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.03.24.
gála

A környezettudatosságot szem előtt tartó és a fenntartható divatot reflektorfénybe helyező gálán adták át a 2022-es GLAMOUR Women of the Year díjakat. A szakmájukban sikeres nőket és a kiemelkedő tehetséget ünneplő díjátadó jelöltjei és meghívottjai a hazai nagyszabású gálák történetében először „green carpeten” vonulhattak végig, azaz nem vásároltak új ruhát a rendezvényre, hanem egy régi kedvencben jelentek meg az estén. A női erőt különleges őszinteséggel reprezentáló eseményen díjat vehetett át többek között Tenki Réka, Tóth Andi és Sápi Vivi is.

Fotó: GLAMOUR

A GLAMOUR Women of the Year díj hat kategóriájának jelöltjei egytől egyig kiemelkedő sikereket értek el saját területükön, közülük szavazhatták meg a magazin olvasói a nyerteseket. A szervezők 2022-ben az ökotudatosságra is kiemelt figyelmet fordítottak, arra kérték a résztvevőket, hogy ne vásároljanak új ruhát az eseményre, hanem válasszanak egy régi kedvencet ruhatárukból, vagy kutassanak fel egy izgalmas vintage darabot, és abban vonuljanak végig a „green carpeten”.

Fotó: GLAMOUR

A díj missziója, hogy figyelmet, elismerést adjon a nőknek, és ezáltal javítsa a helyzetüket a társadalomban. Az év színésznője kategória nyertesének Tenki Rékát, míg az év énekesnőjének Tóth Andit szavazták meg az olvasók. Idén ismét megválasztották az év közösségimédia-sztárját, a díjat Sápi Vivien vihette haza; az év vállalkozója Rácz Judit (SKINSMART, a Krémmánia alapítója); az év divattervezője Varga Viktória (a VIKTÓRIA VARGA márka tervezője); míg az év lakberendezője Csupor Anna lett.

Az év hősnője különdíjat minden évben egy olyan szervezet kapja, melynek kiemelkedő a társadalmi felelősségvállalása, így 2022-ben az EMMA Egyesület vehette át ezt az elismerést. Az anyaság témáján keresztül kapcsolódó női közösség célja, hogy tudatosan vállalt értékeikből, egyéni tapasztalataikból és a kapcsolódások minőségéből erő, tudás és aktivizmus szülessen egy egyenlő és befogadó társadalomért.

EMMA Egyesület – Fotó: GLAMOUR

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás