Győzike megtört : Ő meg tudott vigasztalni, nélküle pedig elveszett vagyok





A roma showman számára mindig nehéz időszak a március, hiszen ekkor hunyt el édesanyja.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.03.16.
gyász

Gáspár Győző édesanyja, Maris mama hét évvel ezelőtt, március kilencedikén szenderült örök álomra. A showman azóta minden évben megemlékezik anyukájáról, akiről idén egy hosszú posztban írt. Részletesen beszámolt róla, hogy mi lenne más, ha az anyukája még életben lenne.

„Hogy mit jelent számomra március kilencedike?! Nehéz ezt szavakba önteni. Aznap lettem felnőtt, pedig még nagyon nem akartam. Anyu volt az, aki mindig támogatott és ott volt mellettem, amikor valami nem úgy sikerült, ahogyan terveztem. Ő meg tudott vigasztalni, nélküle pedig elveszett vagyok” – ismerte be Gáspár Győző, aki hét éve mindig, amikor csak teheti, ellátogat a nógrádmegyeri sírkertbe, édesanyja sírjához. Gyakran mesél neki, így fenntartva a kettejük között lévő kapcsolatot.

„Még ma is ő minden titkom, boldogságom és fájdalmam tudója. Neki mondom el, mi van velem, mit érzek és mit tervezek. Tudom, hogy hallja, és ez megnyugtat. Persze minden egyes nap érzem a hiányát, főleg akkor, ha a családomra gondolok. Ha itt lenne, már biztosan szétcsapott volna köztem és Zsolti között, mert sosem állhatta, ha viszály vagy harag volt közöttünk. Rendet tenne egy pillanat alatt és a családunk olyan összetartó lenne, mint régen. És persze azt sem hagyná, hogy folyamatosan gyógyszereket szedjek és ki-be járjak a pszichiátriától. Persze nem is volna rá szükségem, mert nála jobb lélekorvos nekem sosem kellett...” – magyarázta Győzike.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás