Borzalmas hír érkezett! 33 évesen elhunyt a világhírű zenekar énekese





Tom Parker, a The Wanted énekese családja, zenésztársai és barátai körében hunyta le örökre a szemét, miután halálos agydaganata legyőzte a szervezetét. A nőideál családapa két gyermeket hagyott hátra.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.31.
gyász

Halálos agydaganattal diagnosztizálták még 2020-ban a The Wanted sztárját, Tom Parkert. Az énekest túl korán, alig 33 éves korában ragadta el a betegsége szeretteitől.

Felesége, Kelsey Hardwick az Instagramon közölte a rajongokkal a tragikus hírt: „A szívünk összetört. Tom volt a világunk középpontja. El sem tudjuk képzelni az életünket a mosolya és energikus jelenléte nélkül.

Mindenkinek hálásak vagyunk a felénk áradó szeretetért és támogatásért. Azt kérjük, hogy mindannyian fogjunk össze, hogy Tom fénye tovább ragyogjon gyönyörű gyermekei számára” – írta bejegyzésében a gyászoló özvegy.

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

The Wanted (@thewantedmusic) által megosztott bejegyzés

A pár 2018-ban házasodott össze és egy lányuk, Aurelia Rose és egy fiuk, Bodhi született. A zenekar elmondta, hogy lesújtotta őket Parker halála, és hogy a családjával együtt mellette voltak, amikor meghalt – írja a Ripost.

A Wanted 2009-ben alakult Parkerrel, Max George-dzsal, Siva Kaneswarannal, Nathan Sykesszal és Jay McGuiness-szel.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás