Zámbó Krisztián szerint apja árnyéka inkább áldás, mint átok





Tízéves zenei karrier után az énekes már nem akar kilépni apja, Jimmy árnyékából, hiszen rájött, ott van a legjobb helyen.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.15.
Sztárban sztár leszek

Zámbó Krisztián nehezített pályára állt, amikor tíz évvel ezelőtt szerencsét próbált az egyik tehetségkutató műsorban. Összeroppant a teher alatt, amit édesapja neve jelentett számára – idézi fel az eseményeket a Bors.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán és Krisz­tián mindent megtett, hogy bizonyítsa, saját jogán is megállja a helyét a zenei pályán. Kitartása az utóbbi években kezdett beérni, a Sztárban Sztárral pedig úgy tűnik, végleg sikerülhet elhallgattatnia a pályáját kísérő negatív hangokat.

Tíz éve ontom a dalokat és a klipeket. Nem azért, mert feltétlenül szeretnék a hazai zenei élet élvonalába tartozni, hanem mert ezt szeretem csinálni – kezdte a Bors­nak Zámbó Krisztián, akinek komoly döntést kellett hoznia nemrég.

Elhatároztam, hogy csak a számomra fontos emberek véleményére figyelek és ha tetszik, ha nem, önmagamat adom. Ahogy elkezdtem eszerint élni, egyre halkabbak lettek a negatív kritikák és egyre kevesebbszer kezdődtek úgy a kommentek, hogy „Persze, mert az apja…”. Akik azt mondják, hogy az apám árnyékában élek, azt hiszik, hogy bántanak ezzel. Pedig számomra nincs is jobb hely, mint az ő árnyéka. Az, hogy rám vetül, nem átok, hanem ajándék – mondta Krisztián, aki igazi csodaként éli meg, hogy lehetőséget kapott a Sztárban Sztár idei szériájában. Erre a hétre is igencsak hálás feladatot kapott, ugyanis Kozsó bőrébe bújhat, ami már önmagában is garancia a sikerre és a nagy nevetésekre – írja a Bors.

Palya Bea esett ki

A népdalénekes egy merész vállalással Rihanna bőrébe bújt a Sztárban Sztárban. Azonban hiába ragadott ostort és énekelt hatalmasat, a nézők szavazatai alapján számára ért véget a TV2 szuperprodukciója.

Stréberként készül Makranczi Zalán

A Sztárban Sztár zsűritagja úgy érzi, hogy nem az énekesek kritizálása a feladata az adásokban.

Itt mindenki egy hihetetlenül tehetséges és képzett énekes. A versenyzőkhöz képest, szerintem nekünk szinte semmi dolgunk sincs – kezdte a Borsnak a színész, aki azért szintén sok időt fektet a TV2 szuperprodukciójába. – Olyan vagyok, mint egy stréber. Mindennek utánajárok, mindent elolvasok, csak hogy tisztában legyek a produkciókkal és a szereplőkkel – nyilatkozta Makranczi Zalán.





Ezeket olvastad már?
Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás