Megkönnyebbült a Sztárban sztár leszek énekese: végre elérte ukrajnai rokonait





Sebestyén Katja nagyon aggódott a rokonaiért és szeretteiért, mert a háború kitörése óta egyáltalán nem érte el őket telefonon, egészen eddig.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.26.
szomorúság

Sebestyén Katja végre megnyugodhat! Az énekesnő csütörtökön a Tények Pluszban sírva mesélt arról, hogy a háború kitörése óta nagyon aggódik az Ukrajnában élő szeretteiért, ugyanis egyáltalán nem érte el őket telefonon, és sokan közülük a harctéren vannak.

A Sztárban Sztár leszek első évadának felfedezettje a Ripostnak elárulta, hogy már sikerült elérnie rokonait, akik azért voltak sokáig elérhetetlenek, mert úton voltak és éppen Magyarországra tartottak.

Az énekesnő most már fellélegezhet, ugyanis mindenki rendben van Fotó: TV2

Szerencsére sikerült velük felvenni a kapcsolatot! A férjem, Peti most is épp az ungvári ismerősökkel beszél telefonon. Kiderült, hogy már mind Pest megyében vannak, azért nem lehetett elérni őket, mert épp úton voltak, nem volt se internet, se térerő. Ez nagy megnyugvás, de például az ismerősöm szülei úgy döntöttek, hogy maradnak a háborús övezetben. Ezt azzal indokolták, hogy már nem tudnak új életet kezdeni a nulláról. Értük iszonyatosan aggódom. A fiatalok jöttek. Albérleteket keresnek, vagy esetleg olyan munkásszállókat, ahol befogadják őket. Új munkát is kell találniuk, tényleg a semmiből kell felépíteniük egy új életet. Nagyon megrázó. Én a lelki támogatáson túl felajánlottam nekik, hogy lakhatnak nálunk Tiszacsegén, de persze a legtöbben inkább Budapestre mennének” - mesélte a Ripostnak Katja, aki azt is elárulta, hogy nemrég még ő is Ukrajnába készült, hogy meglátogassa a dédpapája sírját.

„Karácsony napján találtam meg a nyilvántartásban, hogy hol van eltemetve, addig fogalmunk sem volt róla. Ő zenész volt Luhanszk városában, ott is temették el végül. Amikor én ezt megtudtam, nagyon megörültem, hiszen több évtizede kutatta a családom, hogy mi történhetett vele. Mondanom sem kell, meg is akartam látogatni a sírját, a férjemmel terveztünk egy ukrajnai utazást, de természetesen ezt most elhalasztjuk” - jelentette ki az énekesnő, akinek nemrég született meg a harmadik gyermeke.

Az orosz csapatok csütörtökön hajnalban támadták meg Ukrajnát, azóta több ukrán állampolgár is elhagyta az országot.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás