Kitört a botrány a szállodában: Rubint Réka alakreform táborozói kiakasztották a pihenni vágyókat





A fitneszkirálynő Alakreform táborának záróestéjén akkora bulit csapott a közel 200 fős társaság, amiből napokkal később is botrány lett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.22.
botrány

A vendégek az asztalon táncoltak, a hallban hangoskodtak, a pihenni vágyó vendégek legnagyobb bánatára. Rubint Réka szerint nem ő a hibás, hanem a hotel.

Parókás és műbajuszos férfiak, tornadresszes hölgyek és hamisítatlan diszkóérzés töltötte meg az elmúlt hétvégén Balatonfüred egyik felkapott luxusszállodáját.

Rubint Réka farsangi Alakreform táborába 200 fizetővendég érkezett, ők voltak azok, akik a délelőttöt egy kiadós tornával töltötték, az estét pedig egy felejthetetlen bulival zárták. A partit tényleg nehéz lesz kiverni a fejekből, hiszen a bulizók életük egyik legklasszabb eseményét élték meg, a pihenni vágyó vendégek viszont joggal zúgolódhatnak azon, hogy az előszezonban is 40 ezer forint/éjszakába kerülő kikapcsolódásuk minden volt, csak nem pihenés.

Rubint Réka szerint nem ők a hibásak azért, mert mások nem tudtak pihenni. Hogy a fitneszedző szerint ki okolható a kialakult helyzetért, arról a holnapi Bors napilapban olvashatnak bővebben.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás