Janicsák Veca elárulta, kinél marad a hétéves Emma





Az énekesnő házassága tönkrement és egészsége is leromlott az elmúlt években, pedig kívülről úgy tűnt, hogy minden rendben van.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.02.09.
válás

A még folyamatban lévő válási procedúráról és a közös gyermekük elhelyezési kérdéseiről nyilatkozott a Borsnak Janicsák Veca. Az énekesnő és férje, Ladányi Jancsó Ábel 2020-ban hozta meg a döntést, válni fognak.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Janicsák Veca döntéséről először a Glamournak mesélt.

Fotó: Wikipédia

Vecáék tudatosan próbálták megmenteni a házasságukat: 2020-ban a Hot! magazinnak még azt mondták, hogy párterápiára jártak. Ám úgy tűnik, ez a próbálkozás sem hozta meg a gyümölcsét, és végül Veca kimondta: vége.

Ettől függetlenül Emma, a közös kislányuk továbbra is a legfontosabb szereplője az életüknek, így az ő érdekei számukra elsődleges.

Attól függetlenül, hogy a válás mellett döntöttem, Emma élete továbbra is a megszokott rendszerben, ritmusban folytatódik. Mindkettőnk számára elsődleges szempont, hogy ő a jövőben is boldogságban és békességben nevelkedjen. A mindennapi anyai teendőket változatlanul én látom el, de Ábel is éppen annyira az élete része, ahogyan eddig is. Mindent megtesz azért, hogy minél több időt töltsön a lányunkkal, a munkája és a tanulmányai mellett” – nyilatkozta a Borsnak Janicsák Veca, aki úgy érzi, hogy hétéves kislányuk már elég nagy ahhoz, hogy felfogja, édesanyja és édesapja már nem él együtt, ám éppúgy szereti őt mindkettőjük.

Az énekesnő egy tehetségkutató műsorban szerzett országos ismertséget, de szakmai karrierje azóta is töretlennek tűnhetett. Azonban a háttérben az énekesnőnek személyes problémái mellett egészségügyi nehézségekkel is szembe kellett néznie. Évek óta több nőgyógyászati problémával is küzdött, amelyek végeredményeképp el kellett távolítani a méhét. A nehézségeket hátrahagyva azonban új fejezetet nyitott: nőiesebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érzi magát, mint valaha.





Ezeket olvastad már?
Jákob Zoli olyat tett, amire nem számítottak

Jákob Zoli olyat tett, amire nem számítottak

Fotókon a legnagyobb sztárok büszke anyukái

Fotókon a legnagyobb sztárok büszke anyukái

Megható anyák napi üzenetet küldött Stana Alexandra – Fotó

Megható anyák napi üzenetet küldött Stana Alexandra – Fotó

Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás