Megrázó vallomás Damu Rolandról: kitagadták őt a családból





Damu Roland több mint egy hónapja hunyt el koronavírusban, azonban temetésére még mindig nem került sor. Megszólalt az unokatestvére, aki a temetést szervezi, hogy tisztázza Roland végakaratát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.03.
végső búcsú

Damu Roland tavaly december 7-én hunyt el koronavírusban. Az örök nyugalomra helyezésének kálváriája még a mai napig nem zárult le. Mint azt már korábban megírtuk, eredetileg a Fiumei úti sírkert művészparcellájába szerették volna temetni az egykori színészt, ám az unokatestvér arra hivatkozott, hogy az betelt, és a megfelelő engedélyeknek is a híján vannak. Az igazi ok azonban az lehetett, hogy a család és a barátok nem tartották volna ízlésesnek, ha a Vajna Tímeával való viharos kapcsolatuk után Andy Vajna közelében helyeznék végső nyugalomra Rolandot.

Roland temetését Angliában élő unokatestvére szervezi, aki megszólalt a témával kapcsolatban.

Kitagadták a családból

Nem szerette volna az anyját, az apját a temetésén ott látni. Az anyját a gyerekkora miatt nem szerette volna, mert ugye, verte minden nap. Kitagadták őt a családból... Nem azt mondom, hogy minden nap téma volt a nehéz gyerekkora, hogy neki milyen sorsa volt, de többször volt téma... Csak egy szűk kör, barátok, család lesz jelen a temetésen... – mondta a Mokkában Roland unokatestvére, István.

Roland végső nyughelye a Fiumei úti temetőben lesz

– Külön engedély kellett volna ahhoz, hogy a művészparcellába temessék, ezt igényeltük is, de nem kaptuk meg. Nem tudjuk, miért. Azt mondta a temető, hogy eleve nincs hely, rátemetést szoktak csinálni, de ez sem valósulhat meg – mondta István, majd hozzátette, Roland végső nyughelye a Fiumei úti temetőben lesz, ám a szertartás pontos időpontját nem hozzák nyilvánosságra.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás