10 ÉV/10 Duett! Páratlan koncerttel készül Kökény Attila





Kökény Attila zenei munkásságának évfordulója alkalmából egy különleges jubileumi nagykoncerttel kedveskedik rajongóinak, mely 2022. május 28-án 20:00-kor kerül megrendezésre a Budapest Kongresszusi Központban. (X)



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.02.28.
Jubileumi Nagykoncert

A koncerten közreműködik Bangó Margit, Bereczki Zoltán, Bodrogi Gyula, Mága Jennifer és Mága Zoltán, Radics Gigi, Takács Nikolas, Tolvai Reni, Zalatnay Cini, Zséda és Kökény Lalika is.

2022. február 27-én, a Tv2 Sztárban Sztár zsűritagja, Kökény Attila nagy bejelentést tett a műsor élő adásában Till Attilával: május 28-án este 8 órakor egy jubileumi nagykoncerttel lép a közönség elé Budapesten. A rendezvény különlegessége, hogy Attila 10 egyedülálló duettel örvendezteti meg a nagyérdeműt, melyben közreműködik többek között Bangó Margit, Bodrogi Gyula és Mága Zoltán is.

„Óriási megtiszteltetés számomra, hogy ennyien jelen lesznek velem a színpadon, továbbá, hogy mindegyik duettpartnerem elsőre elfogadta a meghívásomat a koncertre! Gőzerővel gyakorlunk és készülünk, bízom benne, hogy mindegyik közösen előadott dal egyedi és megismételhetetlen lesz mindazoknak, akik jelen lesznek ezen az estén. Mindemellett szeretném megköszönni a családomnak, hogy végig mellettem álltak ebben a 10 évben, és mindenben támogattak a karrierem során. Külön öröm, hogy kisfiammal, Lalikával először énekelhetek majd ekkora közönség előtt duettet! Remélem, hogy egy felejthetetlen koncertélménnyel gazdagodnak mindazok, akik jelen lesznek a május végi koncertemen.” – nyilatkozta Kökény Attila.

Attila előadói karrierje a Megasztár 5. szériájában kezdődött, amikor is az év legjobb férfihangjának választották. Életében ekkor következett a nagy áttörés, ezután debütált első önálló albuma „Nincs semmi másom” címmel, melynek igazi különlegessége az a páratlanul gyönyörű duett, amit a világhírű operaénekesnővel, Miklósa Erikával énekel. Diszkográfiája következő jelentősebb mérföldköve a 2015 decemberében megjelent ünnepi lemez, amin hallható kisfia, Kökény Lalika, Singh Viki és Veres Mónika Nika is. 2016-ban Elmegyek című albumát hatalmas örömmel fogadta a közönség, amin olyan Máté Péter-dalokat hallhatunk, mint a címadó dal, az Álomlány, az Egyszer véget ér, vagy az Első szerelem. Attilát számos televíziós műsorban láthatták a rajongók: ő lett a Nagy Duett második évadának győztese, a Sztárban Sztár című showban pedig egészen a döntőig menetelt. Azóta pedig már második alkalommal ül a túloldalon, a zsűri asztalánál. Kökény évek óta telt házas klubkoncerteket és nagykoncerteket tart Magyarországon, a jubileumi nagykoncert pedig egy újabb jelentős állomás életében, melyre nagy szeretettel várja kedves rajongóit és mindazokat, akiknek eddig nem volt lehetőségük élőben meghallgatni őt!

A koncerttel kapcsolatban bővebb információért keresse fel a rendezvény hivatalos Facebook eseményét: https://fb.me/e/2gZifvkYM.

(X)





Ezeket olvastad már?
Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás