Sztárok új évi fogadalmai: van, aki életmódot vált, más inkább nem tervez előre





Bizony a hírességeknek sem volt könnyű ez az év, de azért optimistán tekintenek a jövőbe.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2022.01.03.
újévi fogadalom sztárok

Bódi Csabi komoly terveket dédelget

Az énekes nehéz évet tudhat maga mögött, éppen ezért komoly tervei vannak 2022-re.

Mindenekelőtt szeretnék egészségesebben élni, így januártól életmódot váltok. Félreértés ne essék, eszem ágában sincs kigyúrni magam, de néhány pluszkilót szeretnék ledobni – mondta el a Metropolnak Bódi Csabi, aki úgy érzi, szakmailag a helyén van, hála a közönség szeretetének és annak, hogy évtizedek óta képes megújulni.

Viszont jövőre sokkal több időt szeretne tölteni a szeretteivel, hiszen a pandémia időszaka még inkább rádöbbentette, hogy a család a legfontosabb.

Ginával és a gyerekekkel jövőre remélhetőleg valóra váltjuk az álmunkat, és ellátogatunk Izraelbe. Bízom benne, hogy a vírushelyzet ezt majd lehetővé teszi, hiszen már régóta szeretnénk bejárni Jézus Krisztus életének fontos helyszíneit.

Fotó: Bánkúti Sándor/Bors

Fodor Zsóka minél többet szeretne színpadon állni

Az ország Magdi anyusa retteg attól, hogy a 2022-es év hasonlóan alakul az ideihez, és egy újabb hullám keresztülhúzhatja a számításait.

– Nincs különösebb fogadalmam. Talán annyi, hogy igyekszem minél többet színpadon lenni. Remélem, hogy a jövő évben ezt megtehetem, túl leszünk ezen az egész pandémiaőrületen, és nem kell azon stresszelnünk, hogy mikor kell újabb kényszerpihenőre mennünk. Emiatt aggódom a legjobban, de bízom benne, hogy már ez a negyedik hullám is lecsengőben van és egy ötödikre nem kerül sor – kezdte Zsóka, aki emellett optimistán tekint a jövőbe, hiszen a tapasztalat azt mutatja, hogy még mindig óriási az emberek igénye a színházi előadásokra. – Nem panaszkodom, mert a nézők maszkban is szívesen végigülik az előadásokat. Nekünk ez óriási öröm, hogy egy ilyen helyzetben is kitartanak mellettünk – tette hozzá.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor

Békefi Viki, a spontán lány

Az énekes-színésznő nem szeret felelőtlen fogadalmakat tenni, ehelyett egészen másként tartja kézben az életét.

– Szerencsére nem élek semmiféle káros szenvedéllyel, amiről le kellene szoknom, amin pedig változtatni szeretnék, azt mindig megteszem azonnal, nem várok január elsejéig. Én inkább annak a híve vagyok, hogy év végén összegzem mindazt, amit sikerült az adott évben elérnem, és ennek mentén tervezem a következő évemet. Szerencsére mind szakmailag, mind magánéleti szempontból rengeteg öröm ért az utóbbi években – mondta el a Metropolnak Viki, akit a színházi szerepek és a zenei projektek sem kerülnek el. – A járvány ellenére idén is volt feladatom bőven: a színház mellett Ya Ouval közös zenei projektünkön dolgoztunk, de hogy mit hoz 2022, az még a jövő zenéje. Spontán lány vagyok, ha kapok egy felkérést és tetszik, örömmel vállalom!

Fotó: Czerkl Gábor/Bors

 





Ezeket olvastad már?
Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Házasság első látásra: Andris a tenyerén hordozza Petrát – Itt a bizonyíték

Házasság első látásra: Andris a tenyerén hordozza Petrát – Itt a bizonyíték

Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás