Kitálaltak Katalin hercegné barátai, ilyen életre vágyott valójában

Katalin hercegné a hétvégén lesz 40 éves, ennek kapcsán próbálták arról faggatni barátait, milyen volt néhány évtizeddel ezelőtt. Te hogy képzeled, miről álmodozott?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.09.
királyi család

Vilmos herceg feleségét barátai állítása szerint sosem érdekelte a hírnév, sőt, valójában sokkal nyugodtabb életet képzelt magának. Persze ez nem azt jelenti, hogy most boldogtalan lenne Katalin hercegné.

A cambridge-i hercegné, aki bár a világ leghíresebb női közé tartozik, csupán egy vidéki házra vágyott, ahol felnevelheti gyerekeit. Úgy képzelte, hogy lesz több kutyájuk is, de számára mindig is a család volt a legfontosabb. Amikor feleségül ment Vilmos herceghez, még sokkal visszahúzódóbb volt, az első évek számára a hallgatásról és a tanulásról szóltak. Azóta, hogy magánéletében mindent megvalósított, már örömmel áll ki az emberek elé, hogy példát mutasson.

Persze igazi énjét is megőrizte, de megtanult alkalmazkodni. Várhatóan születésnapját is szűk körben ünnepli majd, legfeljebb pár közeli barát jelenlétében. Egyébként sem szereti a túl nagy felhajtást, de tekintettel a koronavírusra, ezúttal még visszafogottabb lesz az összejövetel.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás